themeler Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 (edytowane) Zapraszam do sondy na www.steria.pl mającej na celu wyłonienie atrakcyjniejszego dla użytkowników logotypu dla przyszłego portalu ogólnoinformacyjnego :-) www.steria.pl Edytowane 30 Marca 2006 przez themeler Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 To z prawej trochę podobne do loga Interii, więc lepiej dajcie to po lewej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samm-ur Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 Natomiast to z lewej to jakby połączenie ikonek Tlena i gy-gy, żadne mi się nie podoba ale bardziej nie podoba mi się to po prawej, więc zagłosowałem na to po lewej. :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiMatik Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 Ja tez w mniejszości i zaglosowalam na logo po prawej :) - dlatego ze jest bardziej czytelne i stanowi calosc a po lewej moim zdaniem sprawia wrazenie niedokonczonego :( Szczerze mowiac - powinny być 3 typy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...