yogurcik Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Tak jak w temacie wielkie help bo byc zielony w tej dziedzinie . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[yarazz] Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zalozenie sklepu internetowego czy kupowanie w sklepie internetowym? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogurcik Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Sory ze nie dopisałęm chodzi o załozenie sklepu i administrowanie jego wiem tyle ze terazniejsze sklepy dzialaja na skryptach php bazie sql i apaczu nic pozatym :(((((((((((((((((((( jezyk html troche znam pare stron wykonałem ale o e sklepie malo wiem moze jakies linki choc szukalem i czytalem to nadal za duzo nie jaze albo jakis gotowiec za free pliss help me Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalmi Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 stary, php i mysql bez tego ani rusz za niewielką opłatą moge ci napisać soft + za niewielką opłatą moge dac ci miejsce na serwie pod ten sklep Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogurcik Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 stary, php i mysql bez tego ani rusz za niewielką opłatą moge ci napisać soft + za niewielką opłatą moge dac ci miejsce na serwie pod ten sklep Serwer mam oplata by sie znalazła tylko co masz na mysli nie wielka ??? I moze jakiś link lub demo??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalmi Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 skontaktuj sie na gg lub icq i powiedz dokładnie na czym ci zależy, co miało by robić i jak gdzie i komu, jak nie bedziesz chciał zrobić z tego komputronika to niedrogo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 kalmi ale Ty jestes :? zdzierac forse z kumpla z Tłika :x a Ty yogurcik poszukaj na serwisach webm,asterskich! gdzies widzialem caly kurs jak zalozyc sklepa inetowego. poszukaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalmi Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 hehe.. założyć sklepa to nie problem, chodzi o to żeby działało jak trzeba... btw powiedziałem za drobną opłatą, normalnie biore % od obrotu takiego sklepu ale wtedy support jest stały i pilnuje żeby wszystko było cacy a że kumpel z tłika to dużo nie wezme :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Acha.... znaczy sie na flaszke! :twisted: 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...