Gip11 Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 Witam.Mam taki problem.Dzieki mojemu super wielkiemu informatykowi czyli mojemu kuzynowi,ten super czlowiek jakims cudem zalozyl haslo na biosa i oczywiscie niewie jakie to haslo jest??czy da rade jakos zablokowac to haslo???moze sa jakies uniwersalne hasla do biosa??z gory dzieki za odpowiedz .Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 a bios jakiej firmy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gip11 Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 kurde niepamietam ale cos mi chodzi po glowie ze byl to bios hp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SimooN Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 W serwisie wygenerują "master password" na podstawie danych z tabliczki znamionowej ... albo wymienią security chip :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...