camilos Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 Witam, szukam jakiejś tańszej karty graficznej do starego komputera. Najlepiej do 60zł. Nie mam pojęcia jaką wybrać. Jestem totalny ciemniak w sprawach kart graficznych do tak niskiej ceny, ponieważ zacząłem interesować się komputerami, kiedy te karty były już stare. Proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwszy Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 któraś z tych najkorzystniej GF2Ti 64MB\128bit Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 Myślałem początkowo nad GF3 Ti200, ale nie wyrobie się w takim przedziale cenowym powiedzmy do 80 zł nawet. Ta karta jest do komputera, który jest najczęściej używany do pracy, ale poprzednio miałem w nim NVidia riva TNT2 M64 posiadający 32 MB pamięci. Karta nie była taka okropna, ale w nowszych grach nie dawała już sobie rady... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwynbleidd Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 któraś z tych najkorzystniej GF2Ti 64MB\128bit Zgadzam sie. Moze sam taka kupie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 Poszukam o 2 Ti więcej informacji na forum i prawdopodobnie to ją ostatecznie wybiorę, ale jeszcze będę szukał :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 http://www.benchmark.pl/r.php?file=http://...force2_gts.html tu masz takie poglądowe porównanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 (edytowane) Wybałem taką kartę graficzną, będzie dobra czy nie ?? O tyle jestem w dobrej sytuacji, że mogę odebrać ją w mieście u tego gościa, który ją sprzedaje. :D Karta Graficzna GF 2Ti 64MB Edytowane 31 Marca 2006 przez Camilos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 Kiedyś miałem Leadtek'a 2Ti 64MB i nie można było narzekać ;] Cicho i wydajnie jak na takie pieniądze. (ja wtedy kupiłem za kilkaset złotych - początki GF2 !!) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Po wielu testach powiem wam, że ta karta mimo, iż jest baaaardzo tania i wiekowa wymiata :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonCapone Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 ja moge ci sprzedac mx440 leadtek za 60zl+wysylka. Oczywiscie karta 128bit. Jak jestes zainteresowany to pm albo gg-7675430 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...