Blaszaczek Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 Witam. Potrzebna mi mała pomoc, otoz chcialbym kupić kartę graficzną i mam na ten cel do przeznaczenia ok 800 zł no powiedzmy, ze to granica, ktorej nie chcialbym przekraczac. Interesuje mnie oczywiscie karta na PCI-E :-P. Od razu zaznaczam nie będe sie bawił w zadne podkręcanie ani nic innego...zalezy mi na obslugiwanym Pixel Shader 3.0 gdyz Gry powoli zmierzaja wlasnie w tym kierunku :) Chcialbym aby karta miala DOBRE firmowe chłodzenie, abym nie musiał dodatkowo kombinowac w tej kwestii :) Oczywiście najlepiej z 256 bitowym interfejsem pamięci. No coż to tyle, czy znajde coś odpowiedniego...Z góry dziekuje za wszelkie propozycje :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 Mysle ze najlepszy w tej cenie bedzie GF 7600GT. Niby ma tylko 128 bitowy interfejs pamieci, ale wydajnoscia jest porównywalny z 6800ultra. Oczywiscie obsługuje wszystkie bajery typu PS3.0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 Popieram torque8. Oczywiście 7600GT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blaszaczek Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 Hm... GF 7600 GT mowicie będzie lepszym rozwiązaniem niz 6800 gt i ATI X1600 XT ? Kurcze duzo teraz tego na rynku ... :mur: człowiek nie wie co wybrac :) A słyszałem ze własnie ma wyjsc nowa wersja x1600 zatem moze poczekac troszke ? Cholera co te gry robią z człowieka, na stare lata jakies Obliviony i Gothic 3 :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 Ja jeszcze nie słyszałem o nowym X1600. Z jaka karta NV miałby konkurowac. Ati ma X1800 GTO, ale jego cena napewno bedzie wyzsza od 7600GT tak wiec raczej nie bedzie sensu dopłacac szczególnie ze obie karty oferuja praktycznie identyczna wydajnosc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blaszaczek Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 Ja jeszcze nie słyszałem o nowym X1600. Z jaka karta NV miałby konkurowac. Ati ma X1800 GTO, ale jego cena napewno bedzie wyzsza od 7600GT tak wiec raczej nie bedzie sensu dopłacac szczególnie ze obie karty oferuja praktycznie identyczna wydajnosc. Ojjj.....sorki moj błąd... chodziło mi własnie o x1800 GTO ....Wybacz Ok w takim razie dzieki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mruz Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 a moze x800 link i zostaje 165zł np na ramy :D ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 a moze x800 link i zostaje 165zł np na ramy :D ?Nie opłaca się tego brać. 7600GT będzie lepsza. Można powiedzieć, że w tej karcie 512MB daje tyle co 256MB w 6600 ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...