Gość Briareos Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 (edytowane) Ostatnio zajarałem się automatami ;] House Of The Death 3, Virtua Cop 3 i kilka innych, których z nazw nie pamiętam. Ogólnie fajnie jest potrzymać w ręku gnata, albo i dwa, jak to w przypadku Virtua Cop 3 można zrobić [; To zwolnienie czasu w VC 3, albo przeładowanie Shotguna w THOTD 3... :rolleyes: Po prostu coś wspaniałego... To wszystko w Blue City --> Magic City [strefa gier] w Warszawie. Polecam! Edytowane 30 Marca 2006 przez Briareos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 Jest juz temat o grach wrakowych :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Briareos Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 Skoro jest, a ja go nie znalazłem, to może byś linka podał? ;] Ja Ci mogę napisać, że wyszedł już F.E.A.R. 2, ale linka nie dam, bo zgubiłem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 (edytowane) A ja wlasnie gram w burnałta3 na piecu ale nie dam linka do emulatora bo was nie lubie :mrgreen: Edytowane 31 Marca 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 Nie wiem czemu,ale nie znalazlem swojego tematu :| ale za to i tak tu masz temat podobny o tych grach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 A ja wlasnie gram w burnałta3 na piecu ale nie dam linka do emulatora bo was nie lubie :mrgreen: Stary ja w to gralem 10 lat temu na komie, masz reflex. ;/ Nie wiem czemu,ale nie znalazlem swojego tematu :| ale za to i tak tu masz temat podobny o tych grach Ale tam sa tylko 'bijatyki chodzone'. Btw ciekawe jakie te automaty maja moc przerobowa, bo kiedys gralem w taka 'gale', nie wiem jak sie to nazywalo, ale dawno temu wygladalo bardzo ladnie. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 (edytowane) Tam masz tylko temat bijatyki chodzone,ale zauwaz,ze ludzie sie wypwiadaja o kazdym gatunku :D Edytowane 31 Marca 2006 przez hydro2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Briareos Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Duuuuuża moc przerobowa ;] W VC3 grafika jest po prostu świetna! W THOTD3 jest już ciut kiepawo, ale i tak tzryma formę ;] Jest jeszcze kilka gał, z czego 2 wyglądają po prostu pięknie ;] Wszystko jest ostre, wyraźne i w dodatku duże ;] ath, bo grobel jest 10 lat za murzynami ;] ath, kiedy wpadniesz do mnie z BF2? [; Przeglądałem sreeny na stronce i mi się zachciało :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...