Skocz do zawartości
Gość Briareos

Automaty [gry]

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Briareos

Ostatnio zajarałem się automatami ;] House Of The Death 3, Virtua Cop 3 i kilka innych, których z nazw nie pamiętam. Ogólnie fajnie jest potrzymać w ręku gnata, albo i dwa, jak to w przypadku Virtua Cop 3 można zrobić [; To zwolnienie czasu w VC 3, albo przeładowanie Shotguna w THOTD 3... :rolleyes: Po prostu coś wspaniałego...

To wszystko w Blue City --> Magic City [strefa gier] w Warszawie. Polecam!

Edytowane przez Briareos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Briareos

Skoro jest, a ja go nie znalazłem, to może byś linka podał? ;] Ja Ci mogę napisać, że wyszedł już F.E.A.R. 2, ale linka nie dam, bo zgubiłem :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja wlasnie gram w burnałta3 na piecu ale nie dam linka do emulatora bo was nie lubie :mrgreen:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja wlasnie gram w burnałta3 na piecu ale nie dam linka do emulatora bo was nie lubie :mrgreen:

Stary ja w to gralem 10 lat temu na komie, masz reflex. ;/

Nie wiem czemu,ale nie znalazlem swojego tematu :| ale za to i tak

tu masz temat podobny o tych grach

Ale tam sa tylko 'bijatyki chodzone'.

Btw ciekawe jakie te automaty maja moc przerobowa, bo kiedys gralem w taka 'gale', nie wiem jak sie to nazywalo, ale dawno temu wygladalo bardzo ladnie. ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tam masz tylko temat bijatyki chodzone,ale zauwaz,ze ludzie sie wypwiadaja o kazdym gatunku :D

Edytowane przez hydro2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Duuuuuża moc przerobowa ;] W VC3 grafika jest po prostu świetna! W THOTD3 jest już ciut kiepawo, ale i tak tzryma formę ;] Jest jeszcze kilka gał, z czego 2 wyglądają po prostu pięknie ;] Wszystko jest ostre, wyraźne i w dodatku duże ;]

ath, bo grobel jest 10 lat za murzynami ;]

ath, kiedy wpadniesz do mnie z BF2? [; Przeglądałem sreeny na stronce i mi się zachciało :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi