M4ciek Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 na początku informuję że nie jestem jakimś maniakiem na tym forum (nie przesiaduję tutaj po kilka godzin więcej) - to żeby było jasne i klarowneże ja jestem total-rookie :P (widać po liczbie postów też ;) ) mimo wszystko mam nadzieję że znajdą się tutaj nie tylko malkontenci i krytykanci ;) (czytałem kilka wątków) zdjęcie mojego wnętrza wygląda tak: co jest w środku ? dokładnie konfiguracja jak w sygnaturce mam dwie koncepcje i nie za bardzo wiem na co sie zdecydowac jesli chodzi o kolorystyke (wiem że o gustach się nie dyskutuje, ale to forum dysksyjne :P ): - w grę wchodzą katody, diody chyba za słabe, wiatraki w kolorze odpadają bo ma być (nadal) cicho a) piętro na niebiesko, parter czerwony - tyle że górę w budzie mam praktycznie pustą aktualnie a WC nie planuję B) całość w tonacji UV (jakoś to mi się najbardziej spodobało do tej pory) - tylko wtedy muszę jakoś zneutralizować tą fabryczną czerwień Abita :P c) nie mam sprecyzowanej konkretnej kolorystyki, więc może coś zaproponujecie do obecnego stanu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto56 Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 Proponuje zebys sie zastanowił o co ci chodzi ? A potem sam rusz łbem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 propnuje weź sie zluzuj ;) forum jest dykusyjne i czemu by na nim nie poszukac natchnienia ? imo - poeksperymentuj z białym, może być ciekawie pokaz foty przy normalnym oświetleniu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 ja Ci mogę zaproponować kolor czerwony zielony niebieski pomaranczowy, UV biały... więcej nie pamiętam :D Czemu my mamy dyskutować o tym jakie Ty sobie światło wstawisz do budy? :).. Przecież raz że jest to kwestia gustu, dwa - kwestia tematu moda (Twój pewnie nie ma żadnego tematu :wink: ) no a po trzecie.. kolor powinien jakoś współgrać z otaczajacym środowiskiem... A czy diody są za słabe to bym się kłócił :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carl0s Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 hehe nastepny moder co to ma obudowe i nie wie co dalej. Skad wy sie bierzecie? Zgadnij dlaczego i po co natura dala Ci glowe (podpowiem ze nie do noszenia czapki). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...