Skocz do zawartości
M4ciek

Propozycje Oświetleniowe - Chieftec Bt

Rekomendowane odpowiedzi

na początku informuję że nie jestem jakimś maniakiem na tym forum (nie przesiaduję tutaj po kilka godzin więcej) - to żeby było jasne i klarowneże ja jestem total-rookie :P (widać po liczbie postów też ;) ) mimo wszystko mam nadzieję że znajdą się tutaj nie tylko malkontenci i krytykanci ;) (czytałem kilka wątków)

zdjęcie mojego wnętrza wygląda tak:

Dołączona grafika

co jest w środku ? dokładnie konfiguracja jak w sygnaturce

mam dwie koncepcje i nie za bardzo wiem na co sie zdecydowac jesli chodzi o kolorystyke (wiem że o gustach się nie dyskutuje, ale to forum dysksyjne :P ): - w grę wchodzą katody, diody chyba za słabe, wiatraki w kolorze odpadają bo ma być (nadal) cicho

a) piętro na niebiesko, parter czerwony - tyle że górę w budzie mam praktycznie pustą aktualnie a WC nie planuję

B) całość w tonacji UV (jakoś to mi się najbardziej spodobało do tej pory) - tylko wtedy muszę jakoś zneutralizować tą fabryczną czerwień Abita :P

c) nie mam sprecyzowanej konkretnej kolorystyki, więc może coś zaproponujecie do obecnego stanu ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja Ci mogę zaproponować kolor czerwony zielony niebieski pomaranczowy, UV biały... więcej nie pamiętam :D

Czemu my mamy dyskutować o tym jakie Ty sobie światło wstawisz do budy? :).. Przecież raz że jest to kwestia gustu, dwa - kwestia tematu moda (Twój pewnie nie ma żadnego tematu :wink: ) no a po trzecie.. kolor powinien jakoś współgrać z otaczajacym środowiskiem...

A czy diody są za słabe to bym się kłócił :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi