meeron Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 witam zanajomy wyjechal do Chicago, moge go poprosic zeby mi cos tam kupil (sprzet komputerowy) moje pytanie jest takie co sie oplaca tam kupic najbardziej, jesli w ogole sie oplaca, jakas graficzka czy moze procesorek ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 oj opłaca się i to bardzo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 oj opłaca się i to bardzo :) ze czyli wszystko sie oplaca co mozna upchac w kompa ? jesli ktos sie orientuje jaka mniej wiecej to jest "oplacalnosc" szukalem jakiegos linku do sklepu takiego typowo komputerowego lokalnego w chicago ale google odmowilo mi posluszenstwa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 http://www.newegg.com/ Polecam ten sklep - szybko i bezpiecznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinc Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 (edytowane) Sprzęt tańszy przynajmniej o 20 %, a zarobki kilkakrotnie większe. :cry: Szkoda gadać... A TO to już masakra. Edytowane 31 Marca 2006 przez martinc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booolo Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 tu masz następne strony TU1 TU2 powodzenia w szperaniu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrcz Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 Kupuj kupuj. Mi szwagier przywiozl wlasnie Logitecha mx1000 za 48$ a jakies pol roku temu 512MB RAMu PC3200 za 30$ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...