szakalaka Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 (edytowane) Jak w Ati Tray Tool ustawić żeby po wyjściu z gry monitor wracał do rozdzielczości pulpitu (1280x1024), a nie zostawał na rozdzielczości z gry (1024x768) i na dodatek we właściwościach ekranu 1024x768 jest pokazywane jako max Acha dzieje się tak gdy mam podłączony TV. Zauważyłem że nawet nie muszę odpalać żadnej gry lecz tylko włącze pstryczek TV w zakładce ekrany a rozdzielczość jest dalej 1280x1024 lecz to jest max . W monitorach zostaje dodano "Telewizja rodzajowa" i tyle kiszka. Nawet jak następnie wyłącze Tv (zakładka ekrany przycisk czerwony) to już rozdziałki nie mogę podnieść dalej jest 1280x1024 i to na maxie. Lecz jeżeli wyjdę z jakiejkolwiek gry to tak jak pisałem na początku rozdzielczość jest 1024x768 i w dodatku w zakładce ustawienia suwak jest na maxa w prawo. Proszę pomóżcie co zrobić , bo jak chcę pooglądać jakiś film to w zakładce ekrany muszę za każdym razem włączyć TV a po filmie wyłączyć i restartować kompa, dopiero po restarcie (a wcześniejszym wyłączeniy TV , przycisk czerwony w zakładce) rozdzielczości wracają do normy. Pozdrawiam Edytowane 31 Marca 2006 przez szakalaka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.I.L.F. Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 Moja rada wywal go bo to rosyjski szpieg mialem go i czasem pingi w CS mi skakaly i dochodzily do 400 :/ wywalilem go jk kumpel mi powiedzial ze to spyware i naprawde pingi sie ustabilizowaly a do krecenia uzywam programu od szafirkow :D a co do rozdzialki zobacz czy nie masz w opcjach odpalonego tego samego "guziczka" w panelu i nie pamientam za dobrze ale chyba ati tt odpala profil jaki ustawisz po wyjsciu z gry i tam daj jaka ma byc rozdzialka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szakalaka Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 :( jak szpieg (żaden szukacz go nie wykrywa ) trochę kiepsko wolał bym na nim zostać dlatego że do prac na 2D mam ustawienia standard grafy i do 3D grafa się ostro kręci (samoczynnie przez ATT). W ATT nie ustawiałem żednego profilu do gier, mam tylko w Auto Overlocking u stawione Enable Auto 2D/3D overlocking. Może jest jakiś inny soft który sam zmienia zadane ustawienia do 2D i 3D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...