Skocz do zawartości
szakalaka

Problem Atitraytools + Tv

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w Ati Tray Tool ustawić żeby po wyjściu z gry monitor wracał do rozdzielczości pulpitu (1280x1024), a nie zostawał na rozdzielczości z gry (1024x768) i na dodatek we właściwościach ekranu 1024x768 jest pokazywane jako max

Acha dzieje się tak gdy mam podłączony TV. Zauważyłem że nawet nie muszę odpalać żadnej gry lecz tylko włącze pstryczek TV w zakładce ekrany a rozdzielczość jest dalej 1280x1024 lecz to jest max . W monitorach zostaje dodano "Telewizja rodzajowa" i tyle kiszka. Nawet jak następnie wyłącze Tv (zakładka ekrany przycisk czerwony) to już rozdziałki nie mogę podnieść dalej jest 1280x1024 i to na maxie. Lecz jeżeli wyjdę z jakiejkolwiek gry to tak jak pisałem na początku rozdzielczość jest 1024x768 i w dodatku w zakładce ustawienia suwak jest na maxa w prawo.

Proszę pomóżcie co zrobić , bo jak chcę pooglądać jakiś film to w zakładce ekrany muszę za każdym razem włączyć TV a po filmie wyłączyć i restartować kompa, dopiero po restarcie (a wcześniejszym wyłączeniy TV , przycisk czerwony w zakładce) rozdzielczości wracają do normy.

Pozdrawiam

Edytowane przez szakalaka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moja rada wywal go bo to rosyjski szpieg mialem go i czasem pingi w CS mi skakaly i dochodzily do 400 :/ wywalilem go jk kumpel mi powiedzial ze to spyware i naprawde pingi sie ustabilizowaly a do krecenia uzywam programu od szafirkow :D a co do rozdzialki zobacz czy nie masz w opcjach odpalonego tego samego "guziczka" w panelu i nie pamientam za dobrze ale chyba ati tt odpala profil jaki ustawisz po wyjsciu z gry i tam daj jaka ma byc rozdzialka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:( jak szpieg (żaden szukacz go nie wykrywa ) trochę kiepsko wolał bym na nim zostać dlatego że do prac na 2D mam ustawienia standard grafy i do 3D grafa się ostro kręci (samoczynnie przez ATT).

W ATT nie ustawiałem żednego profilu do gier, mam tylko w Auto Overlocking u stawione Enable Auto 2D/3D overlocking.

Może jest jakiś inny soft który sam zmienia zadane ustawienia do 2D i 3D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi