JanoHan Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 Witam!! Problem mam straszny: Bit Comet co chwila rozłącza mi internet (mój internet to "Płocki odpowiednik Polskiej neostrady"), to samo sie dzije na Bit lordzie :( a to moje ulubione programy typu torrent Moze wiecie coś na ten temat :/ :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 sprawdz jeszcze inne klienty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridczak Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 Za duza ilosc jednoczesnych polaczen? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanoHan Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 nie mam pojecia co sie dzieje... wyprobowalem chyba 7 roznych klientów i [gluteus maximus]... na wiekszosci sie internet rozłącza (min. BitLord, BitComet, uTorrent, BitSpirit), na reszcie albo sie nie ściąga, albo ściąga strasznie wolno, albo jeszcze inaczej... strasznie skacze transwer ( 45...... 15...... 30....... 25.. i tak cały czas) jakies pomysły? (mam przekierowanego firewalla) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 a moze wiecej danych ? jaki up jaki down ale imo na 99% torrent blokuje ci caly upload a przy adsl'u jest to zmora ogranicz do 90% upload ( jezeli masz np up 512 to ogranicz do 450 ) i powinno byc dobrze no i czy przypadkiem nie masz xp sp2 ? oraz czy masz sciagniete ograniczenie ilosci polaczen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanoHan Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 No więc tak.. każdy torrent rozłącza mi internet.. jeden szybciej, a drugi troszke puźniej :( tylko eMule może chodzić 72 godzin non stop albo lepiej. Mam Win XP Pro SP2 i pojęcia nie mam o co chodzi z tym ograniczeniem połączeń Moja przepustowość to 512/128. Upload ustawiam zwykle na 10-12 KB/s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 A jakiego firwealla masz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...