Skocz do zawartości
JanoHan

Bitcomet Rozłącza Mi Internet :((

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!!

Problem mam straszny:

Bit Comet co chwila rozłącza mi internet (mój internet to "Płocki odpowiednik Polskiej neostrady"), to samo sie dzije na Bit lordzie :( a to moje ulubione programy typu torrent

Moze wiecie coś na ten temat :/ :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie mam pojecia co sie dzieje... wyprobowalem chyba 7 roznych klientów i [gluteus maximus]... na wiekszosci sie internet rozłącza (min. BitLord, BitComet, uTorrent, BitSpirit), na reszcie albo sie nie ściąga, albo ściąga strasznie wolno, albo jeszcze inaczej... strasznie skacze transwer ( 45...... 15...... 30....... 25.. i tak cały czas)

jakies pomysły?

(mam przekierowanego firewalla)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a moze wiecej danych ?

jaki up jaki down

ale imo na 99% torrent blokuje ci caly upload a przy adsl'u jest to zmora

ogranicz do 90% upload ( jezeli masz np up 512 to ogranicz do 450 ) i powinno byc dobrze

no i czy przypadkiem nie masz xp sp2 ? oraz czy masz sciagniete ograniczenie ilosci polaczen

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No więc tak.. każdy torrent rozłącza mi internet.. jeden szybciej, a drugi troszke puźniej :( tylko eMule może chodzić 72 godzin non stop albo lepiej.

Mam Win XP Pro SP2 i pojęcia nie mam o co chodzi z tym ograniczeniem połączeń

Moja przepustowość to 512/128. Upload ustawiam zwykle na 10-12 KB/s

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi