Sz4r13j Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 Szukam zasilacza z odlaczanymi kablami o mocy okolo 530W i stabilnymi napieciami pod O/C Jaki byscie polecili bo narazie jedyne co znalazlem to Be Quiet Dark Power BQT P6 PRO 530W i Tagan 530W 530-U15 Easycon. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 Przejrzyj ZenFista, napewno znajdziesz coś, co Cie zainteresuje Niektórzy polecają tego Hipera, ale IMO jest troche tandetny Zresztą, oblookaj reszte Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 Be-quiet jest lepszy. Z Tańszych to NeoTEC maximus 380W uciągniew spokojnie twój sprzęt i jest sporo mocniejszy niż ten 420W co masz w podpisie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sz4r13j Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 Cena w zasadzie nie gra roli liczy sie wygoda = odpianie kabli i w miare stabilne napiecia.Nie mam w zwyczaju oszczedzac na zasilkach A co do sprzetu to bedzie ciagnac jeszcze jedenego twardziela 2 nagrywarki DVD i kolejnego GSa (oczywiscie na DFI ze SLI). Narazie mam taki balagan w obudowie ze sam nie wiem za co sie lapac a kabli jest zdecydowanie za duzo a szkoda mi niszczyc zasilke przez obcinanie ich. P.S. Mam jeszcze jeden problem z NeoTeciem bo przyzmianie zmianie napiecia na wentylatory za pomoca panela Akasa AeroCool rev 2 , zasilacz wysyla mi denerwujace sygnaly dzwiekowe ktos moze ma podobny problem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...