Meeredith Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 Jutro wychodzi nowy menago co o nim sądzicie ? Dla mnie gra musiała by być naprawde bardzo dobra zebym przestał grać w FM2006 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 Pewnie będzie podobna bo z tego co pamiętam to ekipa robiąca FM wczesniej robiła CM tyle , ze jakies tam wojny byly i zdecydowali sie zostawic ta nazwe i odejsc. Rewolucji bym sie nie spodziewal raczej czegos na wzor FM , jesli ktoś będzie miał jakieś dokłądniejsze info czy screeny to niech wklei chętniesię zapoznam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz.abramik Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 manager juz jest mozna go sciagnac z torrentow za wiele sie nie rozni moze poza oprawa pokazania meczu tutaj troche zmienili moim zdaniem na lepsze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzysiekp89 Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 Na tym forum nie powinno padac takie slowo jak TORRENT. Szczegolnie w Gry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meeredith Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 Pograłem sobie troszke nie przypadła mi do gustu, okropnie mnie denerowała ramka z ustalaniem taktyki tak jakby dla dzieci była robiona a nie dla promanagerów :]. okólnie gra była by bardzo dobra no ale jest Football manager 2006 który zamiata konukrencje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_h Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Ja pograłem chwile w demko... dosłownie chwile, interface jest straszny :| Strasznie "brzydka" ta gra, fakt, tryb meczowy wygląda super, dużo lepiej niż w FM2006 (którego jestem wielkim fanem). Opcji w ustawieniu zawodnika na boisku masa ale jak one sie w rzeczywistości sprawdzają ? Nie wydaje mi sie żeby CM mógł chociaż dorównać FMowi. FM rządzi i narazie nie ma konkurencji. pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzysiekp89 Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Mogliby zrobic gre taka jak Football Manager, zle z animacjami jak Fifa Manager 06 :D . Ach te marzenia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Witam Nie wie ktoś czy mozna już skądś ściągnąć spolszczenie do CM ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meeredith Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Nie ma jeszcze spolszczenie wyjdzie równo z wejsciem do polskich sklepów CM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Czyli z tego co czytałem wynika, że spolszczenie będzie dopiero 20 kwietnia :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 (edytowane) OK Jest już 20 kwietnia, więc czy ktoś wie skąd można to spolszczenie ściągnąć (jeśli oczywiście nie ma żadnych opóżnień)? Sorry za 2 posty po rząd. Edytowane 20 Kwietnia 2006 przez _1t_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o-skar Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 w sklepie mozna sciagnac spolszczenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Chyba sobie nie myślisz, że będę kupował tą samą grę (tylko po polsku) po raz drugi ? :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pazdzioch Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 juz jest 11 czerwiec i dalej nie widze spolszczenie:/ wie ktos skad mozna je sciagnac ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebscore Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Witam Zainstalowałem Championship Manager 2006 na jednym kompie i wszystko git. Teraz chciałbym zainstalować z tej samej płytki tą gierkę na innym kompie ale tu po instalacji i po odpaleniu gry wyskakuje mi komunikat że jest problem z cm2006.exe i nie mogę wejść do gry. Co należy zrobić? Co może być tego przyczyną? pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...