LT Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 Na trzech różnych komputerach wyskoczył mi podobny problem. Po czystej w98 dx8 jest wszystko OK, jak doistaluje sterowniki kart GF2 niby OK, ale np. SAPER sie zwiesza (czasami z kompem). CO to może być za .... Dodam: różne komputery, różne chipsety (via, sis), różne procki (AMD, INTEL ) różne płytki z W98SEPL. Wspólne w98, dx, GF2MX. Gdyby to był jeden komputer to OK, zdarza sie, ale na 3 różnych. Strefa mroku jak nic LT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 Grafa do doopy. Zadnych latek nie trzeba, ten badziw i kup przynajmniej Ti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LT Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 Jedna OK, może byc do doopy, a nawet do dooooooooooooooooooooooooooooooooooooopy, ale trzy różne? W takie zbiegi okoliczności trudno mi uwierzyć. Sam przyznaj, że to trochę naciągane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 ja mialem win98se i GF2MX400 i zero problemow... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 j/w ja tyz nie (z saperem) ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LT Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 Rozwiązałem problem na jednym komputerze zmieniłem sterowniki na starsze teraz jest OK zabawne co? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 nie wiem nie rozbawilo mnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Rozwiązałem problem na jednym komputerze zmieniłem sterowniki na starsze teraz jest OK zabawne co? Ani trochę. Ja też przewaliłem chyba z 5 detonatorów, zanim odkryłem, że 30.82 to max co się opłaca pchać do tej grafy. Nawet jak któreś nowsze poprawią wydajność, to 3Dmark się i tak wywala, a i zwiechy też miewałem :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...