Worrek Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 Witajcie. Wpadła mi w ręce bardzo stara mobo, niestety nie mam do niej sterów. Płyta, jak w temacie Lucky-Star 6LX2. Szukałem zdaje sie jużwszędzie, niestety bez skutku. Jeśli ktoś kiedys widział ten zabytek, a najlepiej stery do niego to proszę o linka, ew. inny kontakt. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 poszukaj sterownikow do i440LX, bo na takim chipsecie ona jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 Czy ta plyta ma cos zintegrowane? Do chipsetu sterowniki nie sa potrzebne, ale zapewne jakies znajdziesz pod Win 95. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worrek Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 Dzieki serdeczne za pomoc. Stery chipsetu załatwily wszystko. Płytka działa jak trzeba, a już napewno sprawdza sie jako tani sprzęt biurowy :lol: @Kolobos Zintegrowana grafa i ona tez działa :wink: Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 Ta plyta nie ma zintegrowanej karty... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...