nowojorscy gliniarze Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 Mam seagate'a barracude 40 gb i obecnie jest on sformatowany na 32 gb.Kupilem ten dysk gdyz mialem stara plyte glowna ktora nie widziala wiekszych dyskow niz 32 gb a ten dysk mozna ograniczyc na zworkach do 32 gb. Teraz mam juz dowszy sprzet i chcialbym odzyskac te 8gb. Dysk w obecnej chwili ma 2 partycje po 16 gb i zostal sformatowany fdiskiem.Co zrobic zeby mial 40 gb? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123Frytki Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 Mam seagate'a barracude 40 gb i obecnie jest on sformatowany na 32 gb.Kupilem ten dysk gdyz mialem stara plyte glowna ktora nie widziala wiekszych dyskow niz 32 gb a ten dysk mozna ograniczyc na zworkach do 32 gb. Teraz mam juz dowszy sprzet i chcialbym odzyskac te 8gb. Dysk w obecnej chwili ma 2 partycje po 16 gb i zostal sformatowany fdiskiem.Co zrobic zeby mial 40 gb?Sam sobie odpowiedziales przestaw zworki. a partycje se rozwal i zrob na nowo 20.20:) np Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 tylko sie nie zdziw jak za miast w sumie 40 bedzie 37GB ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 Albo 38GB ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...