andriu Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 tak więc jak w temacie, od wczoraj (czyli od 14-go stycznia) możecie do mnie mówić panie magistrze, hehehe, właśnie sie obroniłem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 No to dzis bedzie : tytula ? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 GRATULUJE :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 no i po ch... sie chwalic. ja tez jestem i sie nie chwale. ps. gratulacje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 no i po ch... sie chwalic. ja tez jestem i sie nie chwale. ps. gratulacje może dla ciebie zdobycie mgr było czymś nieważnym, dla mnie to był do tej pory największy cel mojego życia, więc uznałem za stosowne pochwalenie sie tym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 No to dzis bedzie : tytula ? :P już było wczoraj, tylko że skończył mi sie bimber, w sobote kolejna dostawa i kontynuacja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 no i po ch... sie chwalic. ja tez jestem i sie nie chwale. ps. gratulacje może dla ciebie zdobycie mgr było czymś nieważnym, dla mnie to był do tej pory największy cel mojego życia, więc uznałem za stosowne pochwalenie sie tym chodzilo mi tu raczej o skromnosc 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 no i po ch... sie chwalic. ja tez jestem i sie nie chwale. ps. gratulacje może dla ciebie zdobycie mgr było czymś nieważnym, dla mnie to był do tej pory największy cel mojego życia, więc uznałem za stosowne pochwalenie sie tym chodzilo mi tu raczej o skromnosc 8) skromność nie skromność, ale po pienciu latach męczarni należy mi sie troche "skromnosci", co ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 no i po ch... sie chwalic. ja tez jestem i sie nie chwale. ps. gratulacje może dla ciebie zdobycie mgr było czymś nieważnym, dla mnie to był do tej pory największy cel mojego życia, więc uznałem za stosowne pochwalenie sie tym chodzilo mi tu raczej o skromnosc 8) skromność nie skromność, ale po pienciu latach męczarni należy mi sie troche "skromnosci", co ? no fakt, to byla meczernia, zwlaszcza uzeranie sie z roznej masci czubkami (asystentami, doktorami,profesorami), ale nie wszyscy tacy byli (okolo 50%). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 no właśnie, widze że doskonale mnie rozumiesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 tak więc jak w temacie, od wczoraj (czyli od 14-go stycznia) możecie do mnie mówić panie magistrze, hehehe, właśnie sie obroniłem GRATULACJE :) a do mnie mozna od 10 grudnia 8) - ale tylko magistrze - jak tak dalej pojdzie to okaze sie ze na forum same magistry :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 tak więc jak w temacie, od wczoraj (czyli od 14-go stycznia) możecie do mnie mówić panie magistrze, hehehe, właśnie sie obroniłem GRATULACJE :) a do mnie mozna od 10 grudnia 8) - ale tylko magistrze - jak tak dalej pojdzie to okaze sie ze na forum same magistry :lol: czemu nie, wszystkim tego życze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 tak więc jak w temacie, od wczoraj (czyli od 14-go stycznia) możecie do mnie mówić panie magistrze, hehehe, właśnie sie obroniłem GRATULACJE :) a do mnie mozna od 10 grudnia 8) - ale tylko magistrze - jak tak dalej pojdzie to okaze sie ze na forum same magistry :lol: No pewni że same mgr! Ja się bronię w lutym, ale nie pękam (bo gorzej już chyba być nie może! :wink: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 tak więc jak w temacie, od wczoraj (czyli od 14-go stycznia) możecie do mnie mówić panie magistrze, hehehe, właśnie sie obroniłem GRATULACJE :) a do mnie mozna od 10 grudnia 8) - ale tylko magistrze - jak tak dalej pojdzie to okaze sie ze na forum same magistry :lol: No pewni że same mgr! Ja się bronię w lutym, ale nie pękam (bo gorzej już chyba być nie może! :wink: ) no to powodzenia, a z tym "gorzej być nie może" to nie jest tak, obrona to naprawde nie jest taka straszna rzecz a tak wogóle to gdzie studiujecie ? ja skończyłem PW wydział elektryczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 No to gratulacje bo jest co oblewać Panie MGR kropka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 szacunek przede wszystkim gratuluje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 tak więc jak w temacie, od wczoraj (czyli od 14-go stycznia) możecie do mnie mówić panie magistrze, hehehe, właśnie sie obroniłem GRATULACJE :) a do mnie mozna od 10 grudnia 8) - ale tylko magistrze - jak tak dalej pojdzie to okaze sie ze na forum same magistry :lol: No pewni że same mgr! Ja się bronię w lutym, ale nie pękam (bo gorzej już chyba być nie może! :wink: ) no to powodzenia, a z tym "gorzej być nie może" to nie jest tak, obrona to naprawde nie jest taka straszna rzecz a tak wogóle to gdzie studiujecie ? ja skończyłem PW wydział elektryczny Polibuda Elektryczny - GRATULUJĘ Z pozoru to nie takie łatwe zdobyć dyplom tego wydziału. Kiedyś chodziłem na PW teraz przeżuciłem się na UW. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 no to powodzenia, a z tym "gorzej być nie może" to nie jest tak, obrona to naprawde nie jest taka straszna rzecz a tak wogóle to gdzie studiujecie ? ja skończyłem PW wydział elektryczny No przejmować się tak bardzo nei przejmuję, bo plagiatu to ja nei robię, tylko sam pracę piszę (trochu oczywiście z książek przejeżdżając :wink: )... A studiuję na akademii ekonomicznej w Krakowie, kieunek: przedsiębiorczość i innowacje (niedługo zobaczycie mojego innowacyjnego kompa :lol: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 mgr. inż. Jak to szło? Chyba "Można Gówno Robić I Nieźle Żyć" :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 mgr. inż. Jak to szło? Chyba "Można Gówno Robić I Nieźle Żyć" :) dokladnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 tak więc jak w temacie, od wczoraj (czyli od 14-go stycznia) możecie do mnie mówić panie magistrze, hehehe, właśnie sie obroniłem GRATULACJE :) a do mnie mozna od 10 grudnia 8) - ale tylko magistrze - jak tak dalej pojdzie to okaze sie ze na forum same magistry :lol: No pewni że same mgr! Ja się bronię w lutym, ale nie pękam (bo gorzej już chyba być nie może! :wink: ) no to powodzenia, a z tym "gorzej być nie może" to nie jest tak, obrona to naprawde nie jest taka straszna rzecz a tak wogóle to gdzie studiujecie ? ja skończyłem PW wydział elektryczny Polibuda Elektryczny - GRATULUJĘ Z pozoru to nie takie łatwe zdobyć dyplom tego wydziału. Kiedyś chodziłem na PW teraz przeżuciłem się na UW. no latwo to nie bylo, ale jak sie uparlem to.... aha i bylem na kierunku automatyka i robotyka, byc moze cos ci to mowi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 Mam znajomego na mechatronice. Na pierwszym roku byłem na podobnym kierunku co ty. A przynajmniej starałem się żeby jakoś tam przeżyć. Ale dobiła mnie matma. Co ciekawe z fizyką nie miałem problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 Mam znajomego na mechatronice. Na pierwszym roku byłem na podobnym kierunku co ty, ale dobiła mnie matma. Co ciekawe z fizyką nie miałem problemów. matma była pięęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęękna :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 Mam znajomego na mechatronice. Na pierwszym roku byłem na podobnym kierunku co ty, ale dobiła mnie matma. Co ciekawe z fizyką nie miałem problemów. matma była pięęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęękna :? W zależności od punktu widzenia i zaintersowań :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 chodziło mi o to ze matma była tak powalona ze człowiek połowe włosów z głowy tracił a reszta mu siwiała Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 Już taki urok tego wydziału. Brakuje mi tylko wpisu z matmy. Moze za parę lat tam wrócę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 Już taki urok tego wydziału. Brakuje mi tylko wpisu z matmy. Moze za parę lat tam wrócę? a z kim miałeś matme ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 Już taki urok tego wydziału. Brakuje mi tylko wpisu z matmy. Moze za parę lat tam wrócę? a z kim miałeś matme ? Znam go już tylko z widzenia, ale nie kojarzę nazwiska. :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 Już taki urok tego wydziału. Brakuje mi tylko wpisu z matmy. Moze za parę lat tam wrócę? a z kim miałeś matme ? Znam go już tylko z widzenia, ale nie kojarzę nazwiska. :? jak to był "on" a nie "ona" to nie powinieneś narzekać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 Gratuluje, ja mgr inz bede dopiero za poltora roku ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...