Skocz do zawartości
pvl

O Neostradzie Tp

Rekomendowane odpowiedzi

Ja posiadam neo juz od 2 lat i jak narazie jestem zadowolonyz jakości łącza. Nie rozumiem jak mozena tak generalizowac i mowic ze jak u mnie cos jest nei tak to od razu cała tepsa jest du gluteus maximus. To troche dziecinne.

Jedynym mankamentem jest cena, bo w porównaniu z konkurencją to ceny mają troche za wysokie.

Miałem zamiar przerzucic sie na kablówke UPC, cena za jaką płace w TP bym w upc dostał 4x szybsze łącze, ale niestety u niech nie mozna dzielić łącza (bez dopłaty). W tepsie dzielenie w obrębie jednego lokalu nie jest zabronione, natomiast w UPC juz tak. Tzn. jak chcesz podzielic to musisz zapłacic ok. 200zł a potem rachunki za kazdy miesiąc sie tez zwiekszają ... a to juz nie jest opłacalne w stosunku do Tepsy.

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam!

Widzę,że dyskusja rozgorzała na ostro :D .Mam neo 512(w mojej okolicy to jedyna alternatywa)i szczerze mówiąc jestem zadowolony.Internet śmiga czasem po 30parę godzin i nie zauważyłem niczego niepokojącego.Zaraz po zainstalowaniu musiałem aktualizować sterownik modemu(tepsa już na starcie wciska klientom chłam),póżniej wywaliłem ten nędzny soft tepsy,w końcu zainstalowałem AutoConnect i problem z rozłączaniem co 24h znikł.Tak więc nie mam powodów do narzekań.A że to tepsa?Cóż,kto ma wybór,niech wybiera :wink:

Pozdrawiam!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi