Demonek_ Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 Witam. Mam 7800GT. Tu się zaczyna problem. Podłączyłem kabel S-V do grafy przy kompie , pod TV również. No i zonk. Karta jest odrazu mówie 100% sprawna tak samo jak i kabel gdyż mam po 2 sztuki). Odpaliłem klonowanie , ustawiłem PAL-D. I nic! :/ Na ekranie TV nic kompletnie nie ma. Na żadnym kanale , probówałem trybów AV-S;AV-1;RGB. Nic nie daje , z wyjątkiem ostatniego który coś tam wyświetla z mega zakłoceniami i to na jaskrawą czerwień. Próbowałem TV Toola , no już nie wiem co można zrobić , zaproponujcie coś plz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lock@ Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 (edytowane) Jak podepniesz kabel to w ustawieniach katy powinieneś mieć coś takiego jak monitory i tam spróbuj zaktywować TV out. Jeśli opcja jest nieaktywna to znaczy że nie wykrywa połączenia i dlatego się nie wyświetla. Stary próbowałeś reinstalować? Mogę polecić http://solar.blurp.org/tvout.html - może coś ci się rozjaśni :D Edytowane 31 Marca 2006 przez Lock@ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demonek_ Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 (edytowane) Właśnie stery próbowałem , solara przeczytałem ale niestety nic nie pomogło. Ale jest inna sprawa , mianowicie podlączyłem R9550 i to samo :|. Nie wiem czy to coś z telewizorem czy jak... ale dziwne bo jakos Video bez problemu przesyła sygnał , a żadnych zakłuceń czy coś nie ma. Edytowane 31 Marca 2006 przez Demonek_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mac4 Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Może TV nie obsługuje S-V. i raczej będziesz musiał zmienić... telewizor ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demonek_ Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 (edytowane) No właśnie tylko na R9550 wszystko śmigało na tym samym telewizorze , i tak kilka miesięcy temu patrze nie działa :|. Na tym 7800GT ten sam objaw , kable 3 sztuki testowane i to samo , karta też 100% sprawna , a więc... telewizor :P Tylko dziwne bo video choć jest pod to samo wejście do TV co S-V to jakoś działa :P. No ale nic , widać na razie moge zapomnieć , telewizor jest jeszcze całkiem całkiem i chyba taniej wyjde jak zrezygnuje i jakis tani odtwarzacz DVD zakupię :P. Edytowane 5 Kwietnia 2006 przez Demonek_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popiół Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Sprawdź to na innym TV ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...