ezin2 Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 Hi, jak oceniacie ta płytę gdzies ją widziałem za 515pln :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 calkiem calkiem - layout PCB ok tyle ze mozliwosci OC nie tak duze jak w przypadku Epoxa 8rda+ :-/ nie ma zlych mobo na nForce2 - wszystkie sa b.dobre :) wybitne jednak tylko 2 - Asus i Epox :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 Hehe dobrze powiedziane, a szczególnie to wybitne ;). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 no ja poprostu wielbie MSI ;) ale tego wspanialego co sie o tym epoxie nasluchalem to teraz tylko na to czekam, tylko ze wersje z "2" :D:D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 Hi, jak oceniacie ta płytę gdzies ją widziałem za 515pln :?: dla mnie nie warto, wole juz dolozyc te 40 pln i wziac epoxa :) BTW w ktoryms poscie pisalem ze ponoc msi na nforce2 nie ma blokady pci (tak wyczytalem na zagranicznym forum) :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Własnie sam myslałem nad jakimś mobo na nforce 2 ale wszystkie płyty jakie widziałem do tej pory epox,asus,msi były strasznie jak dlamnie ubogo wyposorzone w dodatki więc sobie jeszcze poczekam na jakies bardziej wypasione płytki bo czipset i mozliwosci tych płytek są zajebiste :P pozdro spider Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 spiderman6666 a ASUS A7N8X Deluxe to według Ciebie płytka nie wypasiona ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanio Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 albo ta plytka CHAINTECH 7NJS ZENITH. Tylko cena jest wysoka :( 850zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 No i ten Chaintech nie ma Soundstorma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -=uri=- Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 Ja ci raczej MSI nie polecam.Miałem MSI na KT400 i miałem też z nią problemy zmieniłem na taką jak w opisie!A do wyposażenia to MSI ma bardzo dobre!za 30 zł wiecej masz też bluetootha!I na koniec nForce 2 jest chipem uboższym od KT400! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 Dla mnie MSI bylo i pozostanie ...mdlym producentem. Licza sie tylko EPoX, Asus (nie zawsze) i Abit. Gdzies dalej jest Gigabyte. Reszta dlugo musi gonic... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 I na koniec nForce 2 jest chipem uboższym od KT400! Warum?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...