Gość Bari Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 Witam mam pytanko poniewaz spalila mi sie plyta glowna (sama z siebie) i zabrala ze soba RAM (Mialem 512 z tego sklepu co komp /512 z innego ) i poszedlem do serwisu gdzie kupowalem kompa i mobo mi przyslali a ram co byl od nich mi wymienili a ten nie odnich nie a niestety nie mam na niego gwary i czy powinni mi go zamienic?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 Nie ponieważ nie został u nich kupiony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mac4 Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Pozostaje sprzedać go na allegro jako "niesprawdzony" z "Niemiec" ;D A na poważnie, to jakim prawem mieli by Ci go wymienić? Jest bez gwarancji, nie działa więc jesteś w... :) Kup nową kość ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...