Remx Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 Witam Chcialem sie was poradzic oraz poprosic o link jakiegos dbrego testera Procesora chodzi mi nie o wydajnosc jego ale czy nie jest on uszkodzony i wszystkie jeg funkcjie dzialaja poprawnie... Za pomoc bede wdzieczny Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 prime95 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat_zab Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 jako takiego testera nie ma ktory mowi czy procesor jest uszkodzony jedynie mozna to sprawdzic naocznie :) albo jak sie wiesza w programach. Msuail bys go wyjac i zobaczyc czy nie ma rdzenia ukruszonego albo od spodu nie jest przypalony tzn czy nie ma takiego brazowego koloru. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 Nowsze prime95 czyli SP2004. KliK to Download ;] Link nie sprawdzany :) Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remx Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Dzieki :) uff procesor dobry znaczy sie tylko sama plyta mi padła :( eh a niby wszstko dziala poprawnie ale zainstalowac systemu na nowo juz nie moge :( Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Remx napisał(a): Dzieki :) uff procesor dobry znaczy sie tylko sama plyta mi padła :( eh a niby wszstko dziala poprawnie ale zainstalowac systemu na nowo juz nie moge :( Pozdrawiam Sprawdzałeś czy nie jest winna pamięć RAM? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Remx napisał(a): Dzieki :) uff procesor dobry znaczy sie tylko sama plyta mi padła :( eh a niby wszstko dziala poprawnie ale zainstalowac systemu na nowo juz nie moge :( Pozdrawiam Hmy, jakby Ci to wytłumaczyć... Komputer to nie tylko procesor. To także pamięć RAM, dysk twardy, taśmy i inne takie. Skąd wiesz, że to akurat procesor a nie zasilacz, który dostarcza procesorowi zbyt niestabilne prądy? Hmy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...