logical Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 (edytowane) Witam, Chciałbym udostępnić łącze innemu urządzenu za pomocą karty wi-fi (MSI PC54G2) podłączonej do mojego komputera. Problem w tym, że mój komputer podłączony jest do routera (Pentagram Cerberus) poprzez zwykły kabel, przez co router nie wykrywa karty i nie przypisuje jej adresów (próbowałem zrobić to ręcznie, ale nie działa). W zaawansowanych karty mam zaznaczone, żeby udostępniał połączenie. Pytanie, co mam zrobić, żeby karta działała jako AP??? :mur: Edytowane 1 Kwietnia 2006 przez logical Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logical Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 to pilne, plz pomocy!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 to pilne, plz pomocy!!!karta nie będzie działać jako AP, może działać jedynie w trybie Ad-hoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logical Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 ok ruzumiem, ale to przez to, ze nie mam routera bezprzewodowego? Moze da sie stworzyc jakies polaczenie mostkowe itp? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 ok ruzumiem, ale to przez to, ze nie mam routera bezprzewodowego? Moze da sie stworzyc jakies polaczenie mostkowe itp?rozumiem ze chcesz udostępnić internet przez kartę bez przewodową, jeżeli tak to jedynie co musisz zrobić zaznaczyć we właściwościach karty bez przewodowej: "Zezwol innym użytkownikom sieci...." natomiast ten któremu chcesz udostępnić internet, musi połączyć się z twoją kartą sieciową w trybie Ad-Hoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logical Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 ok problem rozwiazany, dziex Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...