Kaeres Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 melonino bo Cie powiesze za tego RBR ;) A Rally Trophy jest "symulatorem" dopiero po wgraniu swietnego real moda A XPR to... no niektorym sie podoba wiec nie bede obrazal ;) Juz bylo ale mi sie przypomnialo, ze wywarlo na mnie masakrycze wrazenie... Red Faction - wiadomo za co. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Melon Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 melonino bo Cie powiesze za tego RBR ;)Ale mój RBR byl powaznie niegrywalny-co wciskalem klawisz odpowiedzialny za skręcanie,kola dalej byly skierowane na wprost. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Ale mój RBR byl powaznie niegrywalny-co wciskalem klawisz odpowiedzialny za skręcanie,kola dalej byly skierowane na wprost. Panowie, czy to brzmi jak "gram na klawiaturze w sima"? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 (edytowane) Jeżeli chodzi o te współczesne, to zdecydowanie seria GTA i MAFIA- ogromne miasta, robi się praktycznie wszystko , co się chce ( o ile zostało zaimportowane do gry). Zdecydowanie przyszłość rozrywki. Duke Nukem Forever- od 1996 roku 3D Realms ogłasza wszystkim mega rewolucję, że będzie to gra doskonała taa :? Prosili, by do premiery nie zmieniać sprzętu :D Terminator- Future Shock- to była 1 gra FPP z przeciwnikami jako modelami 3D - rok 1994. Quake 1- za muzykę, siekierę, grafikę i klimat 666 Jako taki piewszy FPP w pełnym 3D to Battlezone z 1981- grafika 3D na obiektach przestrzennych zbudowanych z konturów :) Incubation- w 1997, jak jeszcze grafika 3D dopiero powstawała, to turówki były na topie. Ta seria miażdżyła klimatem, grafiką i grywalnością. Jedna z najlepszych turówek w historii, do tego pełne 3D. Ignition i Big Red Raing ok.1997- wyścigi samochodzików- kolorowe, szalone i pionierskie- pełne 3D masakrowało :) Ignition bez akceleracji wygladał równie dobrze :) Dark Colony 1997- jedyny RTS, który przerażał mnie i przeraża nadal O_o Grafika, gra świateł, modele i kosmici- Starcraft przy tym to bajeczka dla dzieci :P Filmiki bardzo brutalne :D Carmageddon 1-2 - tak dorych gier samochodowych już się nie robi. Fizyka, grafika, masakra - nie ma jak wjechać w poślizgu w przechodzące na przejściu staruszki z chodzikami ( część 1) i niesamowity samochodzik GOTCHA! :D Na pewnej planszy był kościólek, to tam wjechałem i zrobiłem swoje :P Syndicate Wars- jak mój oddział Terminatorów zaczął podkładać pod kościoły bomby, to pół miasta znikało :D Grafika rewelacyjna i cyber punk. Dziwne, że engine bazuje na tym z Magic Carpet, choć zupełnie go nie przypomina- dzisiejsze gry robione na tych samych enginach wyglądają prawie identycznie. Edytowane 3 Kwietnia 2006 przez Slayer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Melon Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Panowie, czy to brzmi jak "gram na klawiaturze w sima"? ;)No cóż nie wszyscy mają kasę na kierownicę... :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mogiel Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Metal Gear Solid - Pierwowzór wszystkich skradanek. Wiele dzisiejszych gier wykorzystuje elementy które poraz pierwszy zastosowano w tej gierce np. przyleganie do ścian, robienie hałasu w celu zwrócenia uwagi przeciwnika itd. Oprocz tego świetna fabuła. Fahrenheit - nowy gatunek gier - "interaktywny film". Wspaniała fabuła, bohaterowie, walki, rozgrywka. Jako fan samochodówek nie mogę pominąć wymienianego już: Richard Burns Rally - wreszcie niesamowita fizyka i realizm w grze rajdowej. Ból palców i spocone czoło po przejechaniu odcinka specjalnego w ogromnym skupieniu, ale też wielka satysfakcja z bezbłędnego przejazdu. NFSU - tuning wizualny samochodów, rozmycie obrazu podczas szybkiej jazdy. Seria Gran Turismo na PSX, PS2 - przytłaczajaca ilość licencjonowanych samochodów. GTAIII - po raz pierwszy kradniemy samochody w trójwymiarze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 A no i przypomniało mi się jeszcze że w NFS 5 była możliwość włączenia ABSu i innych udogodnień tylko w samochodach które miały ABS i tego mi bardzo brakowało w FORZie na Xa bo właczanie ABSów itp w menu jest troche nie realistyczne skoro samochód go niema. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejGolota Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 PacMan Urozmaiceni wrogowie, super grafa, extra brutalnosc i HiperMegaUltraMadaFakaFullWypas Miodnosc :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonCapone Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 (edytowane) ja chcialby zagrac w gierka w stylu GTA ale zeby odwzorowali cale miasto np. Warszawe co do szczegolow, wszystkie zakamarki ze mozna zwiedzaac znane podworka i ulice, grafika realistyczna, i wszystko jak w normalnym zyciu. Moge wyjsc z domu i pojsc do siasiada go zabic(oczywiscie tego ktorego znam), zaczyna mnie szukac poliscja i takie tam bajery. To taki realny swiat w grze. Edytowane 13 Kwietnia 2006 przez DonCapone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurdefelek Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 uaktualniłem 1 post Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Fallout 1 i 2 | Planescape Torment | - fabula, klimat, muzyka Baldur's Gate 1 i 2 | Arcanum | Gran Turismo 1i2 - niesamowity klimat jaki nie ma inna gra poswiecona wyscigom, kapitalny soundtrack w wersji NTSC, udzwiekowienie, masa fur Richard Burns Rally - za odwzorowanie rzeczywistosci rajdow :) NFS 2 se - za swietne trasy i dodatkowe informacje na temat fur NFS 3 - za poscigi policyjne i do tego kapitalna muzyka ktora mialem wyeksportowana i sluchalem sobie w winampie ( ehhh kiedy to bylo) NFS 4 - za mozliwosc jazdy noca z wlaczonymi reflektorami NFS Porsche - hmm.... za wszystko :) RC2000 - tak jak inni zauwazyli, za zajeb.... dlugie trasy i widoki, jazda waskimi szutrowymi odcinkami gdzie nasz samochod byl niemal gnieciony przez korony pobocznych drzew. Cos pieknego Toca race driver 1 i kolejne czesci - za wprowadzenie specyficznego modelu jazdy ktory skutecznie uniemozliwia przyjemne granie :) Simsy - swietny wypelniacz czasu :) Sim City 3000 - za niesamowity klimat i mozliwosc zabawy w burmistrza/konstruktora miasta/wsi Diablo 2 - kapitalna pozycja na LAN party przy ktorej na pewno nie zasniemy nad ranem :) Far Cry - boskie AI, piekne widoki, tester nowo zakupionego hardware'u seria GTA - za ogromna swobode dzialania, pierwszy raz (gta3) mozemy zwiedzac miasto w 3d Thief 2i3 - za klimat, muze, udzwiekowienie, i ogolnie za tematyke gry Splinter Cell 1,2,3 - to samo co wyzej (thief), mozliwosc podgladania kamerka wsunieta pod drzwi, niesamowicie realistyczna animacja Sama fishera i jego akrobatyczne wyczyny :), chyba poraz pierwszy gra umozliwia wstrzymanie oddechu podczas celowania z "karabinu snajperskiego" Mafia - klimat, muza, udzwiekowienie, samochody nie wybuchaja po dachowaniu, i za misje (nie pamietam nazwy) gdzie jechalismy truckami deszczowa noca dopilnowac spirytusowego interesu. Poprostu majstersztyk. Hitman - za calosc (muza, klimat, rozne warianty osiagniecia celu) Project IGI - nie wiem, ta gra poprostu ma w sobie cos co potrafilo mnie przykuc do monitora na parenascie godzin dziennie. Fifa 2006 - za powyrywane z nerwow wlosy i polamana klawiature :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Mafia - klimat, muza, udzwiekowienie, samochody nie wybuchaja po dachowaniu, i za misje (nie pamietam nazwy) gdzie jechalismy truckami deszczowa noca dopilnowac spirytusowego interesu. Poprostu majstersztyk. "Poza miastem" - faktycznie swietna misja z klimatem masakrycznym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 No dobra teraz ja :) Taki jeden automat z F1 symulujący przeciążenia na zakrętach (pochylał się na boki wraz z "kierowcą"), grałem na nim w Rowach w wakacje bodajrze 1986r. jak jeszcze ledwo co od ziemi odrastałem, pamiętam go jako najlepszy symulator samochodu, w jaki kiedy-kolwiek grałem, jaka jest prawda, nie chcę się przekonywać ;) inne to: - PacMan - pierwsza tak cholernie grywalna gra (C64) - "Karate" - druga tak cholernie gra (C64) - scorch (wormsy tyle że z czołgami) - to strzelanie wszystkim co się da, to kombinowanie, ta rywalizacja z kolegą mniam :D - "Wolf3d" - simcity - uczymy się podstaw ekonomii - The Need for Speed - cholerna grywalność, nawet dzisiaj - GTA (to pierwsze z 2d) niesamowita swoboda - duke3d - MNIAM!!! - Unreal/UT - genialne FPSy, które jak dla mnie wniosły do gatunku o wiele więcej niż Quaki - NFS Porshe - po prostu cudo, jedyne arcade w którym samochody jeżdżą jak by był to symylator. - Red faction - Max Payne - bullet time - Mafia - gra która powinna dostać oscara, jako pierwsza i jedyna. - Rally trophy - deluxe ski jumping 2.0 "małysz" - POMYSŁ, GRYWALNOŚĆ! - Gothic - niesamowity RPG - Medal of Honor AA - a dokładniej lądowanie w normandii, pierwsza gra która sprawiła że się poczułem TAKI malutki, przytłoczony machiną wojny, misja ta potem śniła mi się po nocach, niesamowite sugestywne wrażenie - Far Cry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 (edytowane) NFS 2 se - za swietne trasy i dodatkowe informacje na temat furza videoklipy tych fur,jaka samochodowka to oferuje :P NFS 4 - za mozliwosc jazdy noca z wlaczonymi reflektoramitaka mozliwosc mialo takze nfs 3 :) Edytowane 31 Maja 2006 przez hydro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 za videoklipy tych fur,jaka samochodowka to oferuje :P taka mozliwosc mialo takze nfs 3 :) serio z tym nfsem3 ?? to cos mi sie pochrzanilo :) ale bylem pewny ze dopiero od 4 bylo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 serio z tym nfsem3 ?? to cos mi sie pochrzanilo :) ale bylem pewny ze dopiero od 4 bylo Clipy pokazujace samochody w dzialaniu byly juz w NFS1 na PSX i PC. Swoja droga - kto mial CD w tamtych czasach? To byla moja pierwsza oryginalna gra na PC na CD, kupiona razem z czytnikiem CD-ROM ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 (edytowane) Hmm chyba z innowacji ktre na dobre zapamietalem to z pewnoscia: River Raid - trzeba bylo tankowac samolocik :wink: MK - krawawe fatale Painkiller - mozna bylo przykuwac gosci kolkami do sufitu (!) Red Faction - wywalanie dziur w roznych miejscach, szkoda ze nie rozwiaja tego konceptu :| Half Life - o ile pamietam to komandosi potrafili odrzucac granaty :] GTA SA - mini innowacja w serii, tuning fur Soul Reaver - "dwa swiaty" i mozliwośc płynnego przemieszczania sie pomiedzy nimi Carmageddon 1 - no commenrts ;] Edytowane 3 Czerwca 2006 przez -Caleb- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 (edytowane) Ktos tam pisal ze w Oblivionie jest swietny system zachowan NPC... a w Gothicu tego nie ma? I nie tylko ludzie zachowoja sie roznie od pory dnia bo rowniez zwierzeta maja rozne zachowania (np. Cieniostwor jest aktywny noca, a za dnia sobie spi gdzies w lesie) :P Edytowane 3 Czerwca 2006 przez Szela Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cro Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 A mnie brakuje na PC gierki takiej jak Gran Turismo czy Forza :( Myślałem, że ta nowa Toca się będzie do czegoś nadawać, ale się przeliczyłem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 A mnie brakuje na PC gierki takiej jak Gran Turismo czy Forza :( Myślałem, że ta nowa Toca się będzie do czegoś nadawać, ale się przeliczyłem... Zgadzam się mimo że to OT Dla tych gier warto kupić konsolke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 A mnie brakuje na PC gierki takiej jak Gran Turismo czy Forza :( Myślałem, że ta nowa Toca się będzie do czegoś nadawać, ale się przeliczyłem... Rownie dobrze mozesz napisac ze brakuje ci na Pc Tekkena V i VF4 :lol2: Niestety wyscigi, mordobicia, zrecznosciowko-platformowki nie sa juz domena Pc i chyba nigdy juz nie beda ... "wszystkiemu winne konsole" .... hehehe .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 (edytowane) Rownie dobrze mozesz napisac ze brakuje ci na Pc Tekkena V i VF4 :lol2: Niestety wyscigi, mordobicia, zrecznosciowko-platformowki nie sa juz domena Pc i chyba nigdy juz nie beda ... "wszystkiemu winne konsole" .... hehehe .. Normalka jak zawsze :P :| Pomimo tego wole zostac przy uniwersalnej maszynce gdzie przynajmniej moge robic wszystko a dodatkowo grac w fpsy i samochody czyli moje ulubione gatunki gier Edytowane 6 Czerwca 2006 przez hydro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Normalka jak zawsze :P :| Pomimo tego wole zostac przy uniwersalnej maszynce gdzie przynajmniej moge robic wszystko a dodatkowo grac w fpsy i samochody czyli moje ulubione gatunki gier Zapewne ucieszy Cie zatem wiadomosci, ze PS3 bedzie miec zainstalowanego w standardzie Linuxa, dzieki czemu bedzie taka "uniwersalna maszynka" - do ktorej podlaczysz i klawiature i myszke i pograsz w fpsy i samochody. BTW - od kiedy nie mozna na konsolach grac w "samochody"? W FPSy to jeszcze zrozumiem, bo niektorzy maja dwie lewe lapki do pada, ale samochodowki? Mi sie zdawalo, ze to wlasnie konsole rzadza na tym poletku niepodzielnie, a na PC pojawiaja sie same ochlapy... Bo brak Burnoutow, WRC, Formul 1 i Forzy/Gran Turismo to wlasnie ochlapy... Co do innowacji: Ico - opiekowanie sie przez cala gre NPC (choc i to do czasu ukonczenia gry tylko ;)), przeprowadzanie jej (bo ten NPC to Ona) przez caly zamek najezony pulapkami to pomysl tylez genialny, co niepowtarzalny - nie ma drugiej chocby podobnej gry. Shadow of the Colossus - gra, w ktorej przeciwnicy to tylko i wylacznie BOSSowie. Nie ma po drodze do nich zadnych niebezpieczenstw (no, moze troche teren nam przeszkadza, ale nie na tyle, zeby nas zabic) - a same kolosy sa wieksze niz najwieksi przeciwnicy jakich kiedykolwiek widziano w grach komputerowych. I ta wszechobecna cisza i brak pewnosci czy to, co robimy jest chocby w malym stopniu dobre, moralne, usprawiedliwione. We love Katamari - turlanie kulki. Malej kulki, do ktorej przyklejaja sie przedmioty mniejsze od niej. Im ich jest wiecej, tym kulka wieksza i tym wieksze przedmioty sie przyklejaja. Zaczynamy zatem od spinek, zeszytow, olowkow, teczek, wazonow, kotow, pieskow, krowek, ludzi, samochodow, samolotow, budynkow, wielorybow, na calym oceanie konczac. Zawijamy na nasza kulke caly swiat. Genialne. Glupie. Innowacyjne. Mario 64 - walki z bossami polegajace na... zabawie z nimi. Nie zabijamy, nie niszczymy - bawimy sie w kotka i myszke. Ideal pierwszej gry dla dziecka. No i ta ksiezniczka, ktora ciagle jest "gdzies indziej" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Chodzilo mi o to,ze na peceta takze wystepuja fajne samochodowki i one + fpsy mi wystarcza.Fakt,przydalyby sie jakies dobre zrecznosciowki z konsol,ale poki co jest dobrze a linuxa nie uzywam :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 a linuxa nie uzywam :P ...bo gry nie dzialaja. Amen. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 o wlasnie mario przedtem nikt nie wspomnial chyba :) generalnie innowacje mozemy znalezc w oldskoolowych grach dyna blaster - nie wiem ale miala to cos ;) jakas gra na amige (naprawde juz nie pamietam) w ktorej moglismy sobie samochodzikiem jezdzic po miescie, praktycznie bez ograniczen, wszystko w 2D prince of persia (1, bialy kaftan ksiezulka :) ) tez ma to cos w sobie co czyni ja genialna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Snow Bros,Dark Seal,Shinobi,SHadow Dancer,Wonder Boy - to sa prawdziwe majstersztyki wznoszace cos nowego.Niestety - nikt o tym nie napisze bo te gry maja 15 lat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Half - Life to chyba pierwsza gra fpp w ktorej nie bylo przechodzenia do nastepnych leveli tylko rozgrywka miala charakter ciagly. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 (edytowane) Transport Tycoon Deluxe - gra w którą gram od 10 ponad lat !!! Teraz OpenTTD czyli stary dobry TTD przystosowany do nowych maszynek - jeszcze większy i jeszcze bardziej rozbudowany. Niedościgniony wzór gry ekonomicznej: - wszystkie możliwości transportu: pociąg, ciężarówka, samolot, statek i helikopter - inwestowanie: stawianie fabryk, kopalni, farm itp - możliwość przejęcia kontroli (75% akcji) lub całkowitego wykupienia przeciwnika - przebudowywanie terenu, sadzenie drzewek :) - łapówki dla urzędników, fundowanie pomników (własnych :D), wspieranie renowacji dróg i budynków miejskich - zdarzenia losowe np.: zawał w kopalni, eksplozja rafinerii (z małą pomocą czarnego samolotu), zderzanie samochodów z UFO, niszczenie torów przez czarny samolot (bo wylądowało na nich UFO). - długo by jeszcze wymieniać Edytowane 7 Czerwca 2006 przez Outlander Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 Delta Force 1 - pierwszy FPP na otwartej przestrzeni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...