cmsydney Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 ja mam tego a3vc. sa 3 jacki.jeden z nich wyglada na wejscie liniowe :). minus dla ciebie to grafika 64mb, ale za to com jest. sprzet uwazam za bardzo dobry,zreszta na forum mozna znalezc recenzje.nie powiedzialem ze 64mb na grafice to minus, na 128mb mi nie zalezy, jedynie co to zauwazylem ze centrino z x700 ma przewaznie 64mb, chyba jednego laptoka znaazlem ze 128mb, natomiast kazdy turion ma 128mb i do tego dvi, fajna rzecz jak chce sie podlaczyc lcd dlatego tez turion jest dla mnie ciekawa propozycja tymbardziej ze cena jest taka sama badz nizsza, ale jako priorytet com, ten asus bardzo mi sie podoba, ciekawe czy sa jeszczze dostepne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cmsydney Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 czy ktos w ogole widzial nowego laptopa z portem com i lpt? bo ja nie moge takiego znalezc, sa albo z comem albo z lpt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...