Paweeell Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 Witam Czy ma ktoś albo wie skąd można ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> Firmware do modelu LTN-486S z serii YQS8 nie YS0N bo takie są w necie a ja potrzebuje do YQS8. Niewiem czy to w końcu Lite-on czy compaq bo w everest pisze że compaq a na czytniku że lite-on. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 (edytowane) Witam Czy ma ktoś albo wie skąd można wziąć Firmware do modelu LTN-486S z serii YQS8 nie YS0N bo takie są w necie a ja potrzebuje do YQS8. Niewiem czy to w końcu Lite-on czy compaq bo w everest pisze że compaq a na czytniku że lite-on. pozdro po pierwsze szukaj, po drugie szukaj, po trzecie przeczytaj przyklejony temat: Spis Tematów - Napędy Optyczne napęd został wyprodukowany przez Lite-On, a Compaq zaopatrzył go w swoje oprogramowanie Edytowane 31 Marca 2006 przez Zawadaki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweeell Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 No właśnie w tym żecz że tego się nie da znaleść w necie. Chłopaki z innego forum niemogli znaleść i ja niemogłem. Dlatego sie pytam czy ktoś wie gdzie takie coś jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...