wiwaldi1990 Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 Witam Serdecznie ! Mam drobne ptyanko: Czy Mostek południowy (Southbridge) trzeba chłodzić ? Albo inaczej, czy się powinien tak strasznie grzać ? I dlaczego to robi ? Moja płytka to Asus A7N8X i jej Southbridge strasznie się grzeje ! CZy wasze mostki też tak się zachowują ! Dzięki za odp. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melonowy Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 Pewnie ze sie grzeje... u mnie tez :) mam tam naklejony radiatorek. A SB odpowiada o ile mnie pamiec nie myli za audio, PATA i te inne duperele Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiwaldi1990 Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Ufff... dzięki za odpowiedź ! Bo myślałem, że z moim jest coś nie tak ! Dzięki Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 No ale wydaje mi sie że nie powinien być gorący, conajmniej ciepły Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiwaldi1990 Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Więc zainwestuję chyba w mały radiatorek ! Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 No tak będzie bezpieczniej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Jakby się nie grzał, to jeśli producent nie dal radiatorka to w każdej tempce jaką osiągnie na standardach powinien funkcjonować prawidlowo ;] A OC przy zbyt gorących elementach to już inny temat :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...