Termo Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 Z gory przepraszam za lamerskie pytanie, ale ciezko znalezc mi cos konkretnego a nie chcę spalic sobie sprzętu. Jakie domyslne napiecie mają te kosci?: http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=9703 Z gory dzieki za odpowiedz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 2,6V Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 spalic sprzet... od czego? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Też nie wiem od czego, ale chcial żeby mu odpowiedziec to mu odpowiedzialem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Termo Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Dziex :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...