Przemol Opublikowano 24 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2002 CO FACHOWCY SADZĄ O PŁYCIE DFI AK75-EC BO JA MAM TAKĄ I WYDAJE MI SIĘ ZE JEST NIEZŁA :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody_maniak Opublikowano 24 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2002 sądzę że mało jeszcze widziałeś :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 24 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2002 heh :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 24 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2002 CO FACHOWCY SADZĄ O PŁYCIE DFI AK75-EC BO JA MAM TAKĄ I WYDAJE MI SIĘ ZE JEST NIEZŁA :oops: maiłem DFI ale ja o tym nie decydowałem, jak 2 lata temu kupowałem kompam to wiedzalm wszystko co che obrócz płyty, więc sie poroadziłem w sklepie [bŁĄD] i polecili mi DFI pa61, takie gó@#$@# ze nie mam słów. dwa razy sie spaliła, i na wymiali mi takrze super produkcje firmym ECS :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol Opublikowano 24 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2002 Ja w jakiejs recenzji czytałem że jest dobra płytą tylko w polsce DFI jest niedoceniane i niepopularne DFI są droższe od ECS. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 24 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2002 Ja w jakiejs recenzji czytałem że jest dobra płytą tylko w polsce DFI jest niedoceniane i niepopularne DFI są droższe od ECS. Moze w CHIP'ie? :wink: :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CeKaeM Opublikowano 25 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2002 Heh, kiedys DFI zrobila dobra plyte na Scoket 7, niezle sie krecila jak na tamte czasy:)))... Kiedys... obecnie MBowe dno :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2002 Prawie zapomniałem ,że taka firma istnieje :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...