Remx Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 WItam tak jak w temacie gdzie moge znalezdz bios do karty graficznej RIVA TNT2 M64 32MB troche mi sie zwalila karta i mze bios cos pomoze no i przy okazji inne biosy tez gdzie mozna znalezdz ? Dzieki Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 http://www.mvktech.net/ Na tej stronce jest duża baza biosów do kart graficznych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan02 Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 He, na mojej Rivie TNT2 M64 Sparkla bios byl wypinany :) , w razie jego awari wystarczyla wpiac kostke z innej podobnej Rivki :-P . W twojej jest przymocowany na stale? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remx Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 o tak samo mam :) hehe bios wyglada tak jak na plytach glownych ze mozna go wyciagac z podstawki :) mam do ciebie prozbe a zarazem pytanie jezeli posiadasz nadal ta karte czy bys mugl zgrac bios i mi go podeslac ? niemam innej rivy na zastepstwo tylko same geForcy eh :) wiem ze moze karta kosztuje grosze ale chce ja jeszcze ozywic :) no moze i ona dziala ale ma lekko metny obraz. jak sadzisz zmiana biosu cos by pomogła ? bo nie natrafilem jeszcze na taka usterke :) i to jest moj 1-szy raz :) pozdrawiam programik do zrzucania biosu to flashrom240.zip jak trzeba to moge podeslac a komenda zgrywajaca bios to: FLASHROM -s 0 NAZWA.bin Dzieki ps: na tamtej stronce z biosami sa biosy tylko do nowych kart GeForce :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan02 Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Ma ja teraz moj wojek. Postaram sie dal ciebie wykonac ten biosik, ale bedzie to mozliwe dopiero w przyszlym tygodniu(musze go odwiedzc z dyskietka, bo neta nie ma niestety) Co do nienajlepszej ostrosci pod Windows czy w filamch/grach to naturalna cecha Rivy, chyba ze masz jakies powazne rozmycia to jest cos nie tak. Sprawdz zlacze VGA, poruszaj wtyczka, zobacz czy cos nie jest w nim uszkodzone :) Rive- miale ja jakis czas temu, kosztuje grosze ale w AoE 3 na niej brykalo(brakowalo polowy tekstur, statki plywaly w powietrzu , cielo lekko) ale wazne, ze gralem w gre ktora na max detalch, 1024x niejednokrotnie doluje moja obecna karte. Wniosek- mozna na niej grac w nawet nowsze gry, liczac sie z pewnym obnizeniem detali i brakiem niektorych zaawansowanych efektow. Zart taki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 a ja tak na powznie :) na swojej rivce uciagnelem wszystkie (chyba) gry do roku 2004 albo 2003 (pamietam ze unreal 2 i ut2003 spokojnie chodzily) vice city tez chodzilo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...