Naro Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 Czy może wiecie jakie są różnice temp. XP 2000+ 0,13 i 0,18, chodzi mi dokładnie czy 0,13 mniej się grzeje i jeżeli tak to ile mniej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychc Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 Witam, no może nie podam ci jaką powinny mieć temperaturę, ale mój athlon xp2000+ osiąga 57 stopni i wydaje mi się, że jest to więcej niż inne temperatury 2000+ poruszane na forum. Jeśli jest to za wysoka temperatura to dajcie mi znać i pomóżcie co z tym zrobić. Poprzednio temp. była ok 70 stopni lecz zmieniłem pastę na tą z coolmastera. Cooler Titan 3200 obrotów, płyta główna Gigabyte GA7VAXP Ultra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 Ja na swoim procu bez podkręcenia na wicherku cooler mastera miałęm w idle 44 stopnie a w stress max. 47 stopni.krzychc masz za wysoką temperature.Ja nawed jak miałem titana którego kupiłem za 30 zł to miałem max 51 stopni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 Z tego co mi waiadomo to jeszcze chyba nikt z użytkowników forum nie ma Xp 2000+ w 0,13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 Tu masz temperatury uzyskane podczas testu na www.in4.pl Procek(xp1700+) chlodzony boxowym, czyli gownianym i dosc cichym coolerkiem. Masz tez wyniki na podkreconym procku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 Używali standardowej pasty czy srebrowej? Zależy mi na porównaniu osiągów między ASIII a noname srebrową. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naro Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 Tu masz temperatury uzyskane podczas testu na www.in4.pl Procek(xp1700+) chlodzony boxowym, czyli gownianym i dosc cichym coolerkiem. Masz tez wyniki na podkreconym procku. i oto mi właśnie chodziło - dzięki :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 U mnie na tym co w podpisie temp. max 45'C ,proc 0,18 .Bez O/C max 39'C Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 na ath xp 1700+ możesz się spodziewać ok 5- 7'C róznicy między 0,18 a 0,13 um.. Tak wychodzi z tego co porównywałem.. niestety nie wkładałem tych procków dokładnie do tej samej płyty, tej samej pasty itd.. więc róznice mogą wysępować więsze ... Ale IMHO ok 5-7'C można się spodziewać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...