Gość nairda Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 Witam!! Chciałbym poradzić się w pewnej sprawie - chciałbym dowiedzieć się jaki pobór mocy mają następujące komponenty: wiem że procek to ok 70W ( athlon 1,7 ale na fsb 166) ale dalej: -dysk 80Gb 7200 rpm -dysk 40Gb 5400 rpm - grafika ati 9550 (250/400 MHz) ale podkręcona na 9600xt ( 380 / 520 MHz) -płyta asus a7n8x -nagrywarka cd -dvd - rom -sieciówka, karta tele i cooler to pewnie mało :) Potrzebne mi to gdyż chcę wiedzieć jaki mam zapas mocy bo chcę kupić dysk 160Gb sata i chcę wiedzieć czy nie będzie mi wtedy zdychał zasilacz. A zasilacz to Fortron 350 W (modelu dokładnie nie pamiętam ale jeżeli to istotne to podam) Dzięki i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBA TM Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 Witam!! Chciałbym poradzić się w pewnej sprawie - chciałbym dowiedzieć się jaki pobór mocy mają następujące komponenty: wiem że procek to ok 70W ( athlon 1,7 ale na fsb 166) ale dalej: -dysk 80Gb 7200 rpm -dysk 40Gb 5400 rpm - grafika ati 9550 (250/400 MHz) ale podkręcona na 9600xt ( 380 / 520 MHz) -płyta asus a7n8x -nagrywarka cd -dvd - rom -sieciówka, karta tele i cooler to pewnie mało :) Potrzebne mi to gdyż chcę wiedzieć jaki mam zapas mocy bo chcę kupić dysk 160Gb sata i chcę wiedzieć czy nie będzie mi wtedy zdychał zasilacz. A zasilacz to Fortron 350 W (modelu dokładnie nie pamiętam ale jeżeli to istotne to podam) Dzięki i pozdrawiam masz duzy zapas mocy :) nie martw sie o nic .. Kupuj swobodnie dysk :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Tu wszystko Ci wyslicza <<<<Klik>>>> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 (edytowane) Tu wszystko Ci wyslicza <<<<Klik>>>> + dodaje drugie tyle zapasu a zeby bylo smiesznej podaje to jako minimum. Lepiej sprobuj tego: http://extreme.outervision.com/index.jsp Co do pytania - ta 350-ka nigdy nie przekroczy 50% procent obciazenia przy tym sprzecie. Edytowane 1 Kwietnia 2006 przez SlowsilVa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nairda Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 OK - teraz już wszystko wiem. Dzięki wielkie ! ! ! Pozdrawiam nairdA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...