pAq85 Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 PCUnited.info jest małym ale bardzo przydatnym serwisem informacyjnym. Codziennie informuje on o nowych recenzjach sprzętu komputerowego. Do dyspozycji oddaje on czytelnikom bazę PÓŁ TYSIĄCA artykułów, które znajdują się na polskich vortalach komputerowych. Dzięki PCUnited.info masz pewność, że żadna recenzja nie umknie twojej uwadze. Chcesz dowiedzieć się, który serwis opublikował w ciągu ostatniego pół roku najwięcej recenzji? Zastanawiasz jaki sprzęt jest najczęściej opisywany? Jakie recenzje są najczęściej poszukiwane? Kliknij TUTAJ i dowiedz się! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Coś mi się zdaje, że usunęliście stopkę PHP-Nuke ? ? ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jaxer Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Fajna Strona. Pogratulować :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pAq85 Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 niedawno zmieniliśmy wygląd... zapraszam więc ponownie. w szczególności tych, których poprzedni wystraszył (; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 Poprzedniego nie widziałem, ale w tym są przyciski w górnym menu mało czytelne, prościej mówiąc- zje..ne. Zegar we flashu traktuję jako zbędny wypełniacz, który zniknie po włączeniu domowego kompa, podobnie jak denerwująca, błyskająca lampka przy napisie "menu". A pomysł na stronę ciekawy- taka komputerowa Angora ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 faktycznie menu na górze po prostu ssie na całej długości od środka ekranu w prawo... i podmenu też :) i górne logo też takie jakby chciało być dobre ale nagle nie wyszło... nadworny grafik kiedy pierwszy raz ściągnął fotoszopa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pAq85 Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 faktycznie menu na górze po prostu ssie na całej długości od środka ekranu w prawo... i podmenu też :) i górne logo też takie jakby chciało być dobre ale nagle nie wyszło... nadworny grafik kiedy pierwszy raz ściągnął fotoszopa? logo musiałem ja zrobić ale za niedługo powinno być coś lepszego, przyciski też mam zrobione inne, za chwile chyba uaktualnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 Mi ta oprawa wygląda na szablon, a na pewno jakością od szablonów nie odstaje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 Mi ta oprawa wygląda na szablon, a na pewno jakością od szablonów nie odstaje Php-Nuke i tyle... co do grafiki to logo jest "do bani", tak jak i menu i zegar [jeszcze ten migający punkt]. Jak dla mnie to jeszcze do poprawki jest umiejscowienie grafiki w news'ie. Tj by był nie na wysokości "middle", a "top". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pAq85 Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 Php-Nuke i tyle... co do grafiki to logo jest "do bani", tak jak i menu i zegar [jeszcze ten migający punkt]. Jak dla mnie to jeszcze do poprawki jest umiejscowienie grafiki w news'ie. Tj by był nie na wysokości "middle", a "top". jak znajdę kogoś kto się zna na php itd. to postaram się popoprawiać :E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...