emre Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 (edytowane) Pilnie poszukuję dobrych stron z dużą ilością fotografii, które mogę swobodnie wykorzystywać do zastosowań niekomercyjnych (strona www na pewien konkurs). :rolleyes: Szczególnie poszukuję fotografii z kataklizmów (tsunami, pożary, powodzie, huragany), wojen (1i2 Wojna w Zatoce Perskiej, czystki etniczne na Bałkanach i w Afryce). Od razu proszę o nieodsyłanie do Google bo szukałem, ale te duże, znane portale to nie mają potrzebnych mi fot. http://www.webshots.com/ tutaj znalazłem kilka fajnych, ale czy mogę je używać legalnie na stronce, czy tylko jako tapety na pulpicie? Nie mogę nigdzie znaleźć tego B) HELP ME !!! Edytowane 1 Kwietnia 2006 przez mrjeremiasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4Fi Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 sxc.hu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 a próbowałes na http://www.google.pl/imghp?hl=pl&tab=wi&q= Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Tak, ale przecież fotografie z google są w większości chronione prawami autorskimi więc co mi po takich? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 R4Fi podał niezłą stronkę. :) Jeszcze innych fotek potrzebujesz ? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 jesli te foty niebeda bezpośrednio oceniane można ich użyć i to w dodatku niekomercyjnie, jak juz to jedno małe zdanko skad pochodza zdjęcia i juz po problemie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bernał Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 www.istockphoto.com nie za darmo ale za prawie darmo czyli 1$ za zdjęcie, a zdjącią są tam dobrej jakości, często bardzo profesjonalnie wykonane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...