Boss7 Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 Siema mam Wypalarke lg 48x24x48 najnowszego nero 5.0.10 czy coś takiego i nie chce mi wypalac z prędkością 48 razy mam cd princo 48x(wiem ze to badziewie) na nich idzie max 32 razy i platinium 40x na nich tez idzie tylko 32 razy o co chodzi ??? pomocy???? :( słyczalem o jakimś pachu ale nie wiem o co biega :D <<<<<<<<<<< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 Ściągnij nowszą wersję Nero 5.5.10. Sprawdź czy nagrywarka ma włączone DMA w Win. Być może Burn-Proof (coś w tym stylu zapobiega opróżnieniom bufora nagrywarki) nie przejmuje działania. Spróbuj użyć porządnych płytek np. TDK Reflex Ultra / D-View Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 zapodaj sobie najnowszy firmware, w nowym firmware są zapisane nowe kody producentów z nowymi spidami, bedziesz mógł szybciej nagrywać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomas13 Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zmien firmware na 1.02. Znajdziesz na stronach LG. Na 99% pomoze. U mnie np plytki "media store" chodzily max na x32 po zmianie fw moge nagrywac x40. Jesli plytki sa naprawde kiepskie moze sie nic nie zmienic gdyz nagrywarka ma jakis mechanizm doboru predkosci nagrywannia w zaleznosci od jakosci nosnika. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 www.cdrinfo.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 Spróbuj użyć porządnych płytek np. TDK Reflex Ultra / D-ViewOd tego bym zaczął. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...