nox Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 (edytowane) Witam! Nabyłem Fuji S5600. Mam pewne obawy dotyczące matrycy. Przy długich czasach naświetlania/wysokich iso pojawia sie mgławica ziarnistych kropek (dead/hot pixeli?). Aparat ma dopiero dwa dni, nie wiem czy nie powinienem go reklamowac, bo choć nie przeszadza mi ta wada zbytnio to nosze w sobie obawy, że stan ten może sie pogorszyć. Zdjęcia wykonane w ciemni (przy zamknietym dekielku). ISO 1600 15s ISO 800 15s ISO 400 8s Im niższe wartośći iso/naswietlania tym mniej wyraźna ta mgławica. Przy zdjęciach dziennych wogóle tego nie widać. Edytowane 1 Kwietnia 2006 przez nox Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 No wlasciwie dziwna sprawa, ze w tym miejscu jest takie nawalanie tych hotpixow. Ja bym poszedl reklamowac raczej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...