PisKooR Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 Czołem Chciałem kupic nowa budę Zasiłka 360 - 420 W i koniecznie USB z przodu w związku z tym Chieftec chyba odpada bo nie widziałem USB Thermaltake ?? co o nich sadzicie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 masz kase to thermaltake moze byc, z tym ze to dosc drogi interes i chyba az tyle nie warty... a jak juz naprawde sumy ogromne chcesz wydac na bude to sobie kup vapochill'a jakiegos (tego wydajniejszego, nie tego okraglego, zapomnialem nazwy) pomiedzy chiefteciem i vapochillami znajdziesz antec'a ktory ma porty usb etc na front'cie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PisKooR Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 Ta, tylko gdzie antec`a kupic w polsce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 Ta, tylko gdzie antec`a kupic w polsce w dimm.pl, maja byc na poczatku lutego po 449 netto :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponury Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 Na tej stronie jest coś co powinno Was zainteresować. http://www.chieftec.com/news/news.htm Niestety nie widziałem tego jeszcze w Polsce :(. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiki Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 Na tej stronie jest coś co powinno Was zainteresować. http://www.chieftec.com/news/news.htm Niestety nie widziałem tego jeszcze w Polsce :(. DO MARCA PONINNY BYC JUZ DOSTEPNE W POLSCE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...