Gość lechu1777 Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Witam. Mam NOD32 i nie aktualizuje się baza od 22.03...co jest? Tak długo by nic nie dawali?Długo bo zazwyczaj codziennie lub co drugi dzień jest nowa?Ktoś pewnie ma NOD32 to niech powie czy ma nowszy update virusów niż 22.03 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Wczoraj się kilka razy aktualizowal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 (edytowane) U mnie albo że jest aktualny albo że błąd połączenia z serverem :( z którego masz dnia? Edytowane 1 Kwietnia 2006 przez lechu1777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Daj mu w ustawieniach aktualizacji ( wybierz automatycznie storne z której ma ppobierać je) i problem zostanie rozwiazany :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 (edytowane) No chyba nod32.com powinna być jakaś :( EDIT/ Teraz już nie ma błędu tylko cały czas że jest aktualna, może im się coś rozwaliło i poczekać wkońcu mam sprzed tygodnia a nie zprzed roku. Edytowane 1 Kwietnia 2006 przez lechu1777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 mi sie ze 3 dni nie updatowal... ale potem poszlo juz i luz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
centy Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Dziś rano mi się aktualizował i mam to samo co sgj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 A ja sie podepne pod temat. Co ile w Nod32 jest aktualizacja?? Bo w Kasperskim mialem kilka razy na dzien. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 A ja sie podepne pod temat. Co ile w Nod32 jest aktualizacja?? Bo w Kasperskim mialem kilka razy na dzien. Różnie czasem raz na dzień lub dwa, a czasem kilka razy w tygodniu. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...