AceSkubi Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 WItam... GDzies mi sie zapodziała dyskietka startowa no i sciagnełem ja z bootdisk.com czy jakos tak :) no i niestety jak wpisuje komende A:/format c: to niestety nie da sie sformatowac dysku. Wyswietla sie ......supported in driver c. Format terminaled [mniej wiecej cos takiego] zaraz postaram sie napisac dokladnie :) Wiecie co z tym zrobic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Wpisz tylko : format c: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AceSkubi Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 no ja wpisuje tylko "format c:" ale napisałem ze a:/ bo jak sie załądowałą dyskietka startowa to to pisze na poczatku A:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Jakby tak pisało to by to nie miało prawa działać. W DOS/Windows jest "\" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AceSkubi Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 no dobra nie zwrócilem uwagi czy / czy \ ...... ale mniejsza z tym.... dalej jestem w punkcie wyjscia czyli nie da sie sformatowac :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AceSkubi Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 nikt mi nie pomoze :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...