ComPutroNik Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Witam, Chciałbym zrobić stronę WWW w Photoshopie i ImageReady'u. Photoshopa znam tak na "czwórkę". I dochodzę do momentu gdy mam Layout. I czytałem gdzieś, że trzeba teraz "pociąć lay". Noi właśnie jak pociąć layout, a gdy już go potne, to jak zrobić odnośniki itd....tak żeby była cała witryna. Co do HTML'a to umiem go w podstawie :) Pozdrawiam, kubekw5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4Fi Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Tniesz w imageready narzędziem 'slice tool', jak potniesz to eksportujesz grafike do .jpg. Kod html który Ci ImageReady wyeksportuje praktycznie sie do niczego nie nadaje. Więc sobie od podstaw sam składasz pocięte obrazki do html'a... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 ja to robię z poziomu fotoszopa... slice tool masz i tniesz.. :).. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Didymos234 Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 A po pocięciu wszystkiego na kawałki i zapisaniu jako strona www należy linkować już samemu, odpowiedni obrazek - odpowiedni link Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 (edytowane) tzn od biedy można wygenerować całą www w fotoszopie :) .. ale po co, skoro są do tego lepsze programy... :wink: Edytowane 3 Kwietnia 2006 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...