przemek129 Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Mam problem a mianowicie komp sam mi się resetuje i nie mam pojęcia dlaczego?? Nie ważne czy siedzę na necie czy gram czy piszę czy nic nie robię poprostu sam sie resetuje. Często resetuje się nawet kilka razy podczas ładowania Windowsa. Nie mam pojęcia od czego to może wynikać. Wiem że nie jest to związane z przegrzaniem kompa gdyż nawet po kilku godzinach bezczynności włączam go a on i tak się potrafi sam zaraz zrestartować. Wymieniałem ostatnio kartę graf. z GF4 440MX na radeon 9500(Omega). Mam zmieniony także zasilacz i zastosowaną przejściówkę (24pin na 20pin). Restartowałem także biosa i formatowałem dysk ale nic nie pomogło. Proszę o jak najszybszą pomoc!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Moze cos gdzies nie laczy, podociskaj kable to jest czesta przyczyna... A jak kondensatory na plycie.... Nie sa napuchniete... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek129 Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Wtyki są w porządku kilka razy już sprawdzałem a sorry ale jestem zilony troche co to są te kondesatory i jak wyglądają i co to znaczy że są napuchnięte Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 1. >>>Klik<<< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek129 Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Sprawdziłem kondenstatory i są OK więc nie wiem co to mzoe być. A może powodować to jakiś konflikt z programami? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Napewno to nie wina programow... Posprawdzaj Ram programem Memtest, a dysk Hddregenerator. Jesli kreciles kompa to wprowadz standartowe ustawienia.... Po zmianie grafy przeinstalowales system....????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek129 Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Resetowałem biosa i windowsa wgrywałem od nowa a ramy sobie przetsestuje i dam znać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek129 Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 zrobiłem testy i wszytsko ok:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...