krzysiekrk Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Witam mam laptopa aristo 400s i mam nagrywarke w niej Toshibe TS-L632B.Mam problem cala plyta dvd nagrywa sie bardzo dlugo.Na predkosci 4x plyta dvd nagrywa sie ponad 40minut.Co moze byc z nia nie tak. Nagrywam na verbatimie,tdk. predkosc dysku mam okolo 25-27 mb/s .Na innych plytac tez nagrywa sie wolno.Jak sie nagrywa to strasznie jest obciazony komputer nic nie mozna nic robic.Sprawdzilem we wlasciwosci kontroler i jest ultra dma2.Co moze byc nie tak.Instalowalem aspi i nic nie dalo.Usuwalem kontrolery i tez nic nie dalo instalowalem sterowniki do chipsetu intel.To jest chipset i915GMS .Nagrywam na nero Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerryjm Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 a w jaki sposob masz podlaczony dysk i nagrywarke? na jednym czy na dwoch kanalach? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekrk Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 na jednej tasmie jest podpiete, primary master dysk.primary slave nagrywarka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Po co kolejny watek o tym samym??? Litosci!!! :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...