KOala Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 Muszę zainstalować najprostszego Windowsa na laptopie 386SX z 20MB twardzielem! 3.11 nie wchodzi w rachubę z powodu wielkości!!! Proszę o jakieś namiary lub na maila! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 zglos sie na priv, mam wersje 1.01 1.03 2.03 3.0 3.1 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOala Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 Dzięki email poszedł! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3p3 Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Pewnie będziesz DOOMa 3 testował... prześlij ile masz punktów w 3DMarku ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOala Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Reanimuję tego kompa jako ciekawostkę- jest do niego też drukarka!!!! Aby zapuścić Excel 4.0 musiałem zmniejszyć plik wymiany z 6 do 2 MB :( Obecnie przymierzam się do wywalenia niepotrzebnych rzeczy z DOS-a i okrojenia Windowsa! Jako ciekawostkę mogę podać, że Excel uruchamia się 43 sekundy- nie wspominając już o samym podniesieniu systemu! Ale wypas jest!!! Dysk nie ma żadnych (!) bad sectors, a myszka podłączana jesy przez PS-2! Sprzęt księgowany był w 1992 roku, ale może być starszy! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 kurde :D normalnie zabytek :D i na dodatek masz laptopa :D i desktopa :D a malo osob ma laptopa i desktopa jednoczesnie ;) :D :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 kurde :D normalnie zabytek :D i na dodatek masz laptopa :D i desktopa :D a malo osob ma laptopa i desktopa jednoczesnie ;) :D :lol: :lol: :lol: :lol: JA mam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 kurde :D normalnie zabytek :D i na dodatek masz laptopa :D i desktopa :D a malo osob ma laptopa i desktopa jednoczesnie ;) :D :lol: :lol: :lol: :lol: JA mam :D a czy Twoj laptop ma 20 mb hdd?? :D a no widzisz :D nie :D i na tym polega roznica :D :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...