exxx Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 padła mi ECS K7S5A Pro, potrzebuję doraźnie jakiejś stabilnej płyty pod Durona 1400 - proszę o sugestie, dzięki z góry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel89 Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 A ile masz na to kasy??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exxx Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 A ile masz na to kasy???najlepiej około 200-300, płyta nie musi być nowa, potrzebuje coś na teraz - za jakiś czas i tak trzeba się będzie przerzucić na lepszy procesor. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 kup jakiegoś asrocka k7vt4a pro za niecałe 150zł całkiem dobra fsb 200mhz osiągniesz na niej bez problemu stabilna i przyzwoicie wyposarzona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiwaldi1990 Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 JA polecam Asusa a7n8x deluxe :) stabilna i dobra do oc z tego co wiem ! mam zwykłą i nie narzekam Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Abit NF7 - bedzie pasowac jak ulał [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Abit NF7 - bedzie pasowac jak ulał [;Popieram, polecam również epox 8rda3i albo DFI ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gierrappa Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Ten abit będzie dobry oraz epox tez dobrze się kręci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Epox 8RDA lub 8RDA3+ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...