Skocz do zawartości
Arczi

Czy Dobrałem Dobre Części?

Rekomendowane odpowiedzi

Siemanko. We wtorek ide wlasnie kompa zamawiac i w sklepie doradzili mi takie czesci(moj tata ma tam znajomosci wiec nie wcisna mi byle gowna i ceny mam sporo nizsze, wiec sie nie zdziwicie parametrami:P)

- AMD Athlon 64 3000 Venice s.939

- ASRock 939 Dual Sata II

- Forsa GeForce 6600GT 256/128

- obudowa z zasilaczem ModeCom 350W

- 2x512DDRAM 400MHz Kingston (tu nie wiem jak mam ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span>: jedna kostke 1024 czy dwie po 512?) aha i jeszcze jedno apropo ramów: w nawiasie obok nich pisalo: Non-ECC CL3 (3-3-3). co to znaczy?

- HDD Seagate Barracuda SATA 80GB 8MB Cache

- nagrywarka DVD LG

I teraz tak: patrzylem w necie na opinie na temat tej grafy: Forsa(nigdy tego nie slyszalem:P) i są rozne, jedni mowia ze dobra a drudzy ze totalny syf. Widzialem ze za 20-30zl mozna dostac juz Galaxy albo Gigabyte. Co o tym sądzicie i napiszcie ogolnie o zestawie czy najnowsze gry beda na nim ladnie chodzily. Z gory dzieki i pozdro.

Edytowane przez Arczimodo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na kompa okolo 2100zł. A co za roznica czy dysk bedzie na sata czy na sata2? A z tymi ramami ze 2.5 maja miec to o co chodzi?:P a budo to ModeCom STEP 207 MidiTower. to w takim razie jaka grafe polecasz z 6600GT? I w tej obudowie pisze cos ze 2x CD-Cover - co to jest? czy to jest to ze jak sie montuje do niej naped CD to on bedzie przykryty klapką?

Edytowane przez Arczimodo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi