Arczi Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 (edytowane) Siemanko. We wtorek ide wlasnie kompa zamawiac i w sklepie doradzili mi takie czesci(moj tata ma tam znajomosci wiec nie wcisna mi byle gowna i ceny mam sporo nizsze, wiec sie nie zdziwicie parametrami:P) - AMD Athlon 64 3000 Venice s.939 - ASRock 939 Dual Sata II - Forsa GeForce 6600GT 256/128 - obudowa z zasilaczem ModeCom 350W - 2x512DDRAM 400MHz Kingston (tu nie wiem jak mam ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span>: jedna kostke 1024 czy dwie po 512?) aha i jeszcze jedno apropo ramów: w nawiasie obok nich pisalo: Non-ECC CL3 (3-3-3). co to znaczy? - HDD Seagate Barracuda SATA 80GB 8MB Cache - nagrywarka DVD LG I teraz tak: patrzylem w necie na opinie na temat tej grafy: Forsa(nigdy tego nie slyszalem:P) i są rozne, jedni mowia ze dobra a drudzy ze totalny syf. Widzialem ze za 20-30zl mozna dostac juz Galaxy albo Gigabyte. Co o tym sądzicie i napiszcie ogolnie o zestawie czy najnowsze gry beda na nim ladnie chodzily. Z gory dzieki i pozdro. Edytowane 1 Kwietnia 2006 przez Arczimodo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Ile kasy na kompa? grafę nie Forsa i nie 256mb buda jak z zasiłką Modecom Feel to zasiłka do zmiany ramy mają mieć cl 2.5 (a te Kingstony mają zapewne cl 3) -hdd na s-ata2, najlepiej Samsunga -dvd-rw Benq lub Nec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 (edytowane) Na kompa okolo 2100zł. A co za roznica czy dysk bedzie na sata czy na sata2? A z tymi ramami ze 2.5 maja miec to o co chodzi?:P a budo to ModeCom STEP 207 MidiTower. to w takim razie jaka grafe polecasz z 6600GT? I w tej obudowie pisze cos ze 2x CD-Cover - co to jest? czy to jest to ze jak sie montuje do niej naped CD to on bedzie przykryty klapką? Edytowane 1 Kwietnia 2006 przez Arczimodo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...