Biluelblag Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Witam, mam pytanie czy da sie podłączyć wyswietlacz z telefonu SENDO do kompa, jeśli tak to w jaki sposób? Zdjecie 1 Zdjecie 2 Zdjecie 3 Zdjecie 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gRaBaRz.oS Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 wchodzisz na www.google.pl (strona na której jest wszystko tylko trzeba poszukać) znajdujesz model znajdujesz manuala lookasz pinouty i kontaktujesz sie na temacie gdzie o takim czymś rozmawiają a nie zakładasz nowy!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biluelblag Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Prawda, ze na google jest wszystko ale ja nie znalazlem działajacej, przynajmniej mi, strony z manualem do tego złomu, a mianowicie sendo P200. Prosze o kolejne podpowiedzi. Z gory thx. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gRaBaRz.oS Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 no to tak!! dowiedziałem się ze nie warto (bo po co?) podłączać ten ekranik ciekłokrystaliczny! proponuje www.allegro.pl i www.mod-planet.com tam jest opis jak podłaczyć wyświetlacz z 3310 (NOKIA) i wszystko masz już tam gotowe !! POZDRO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...