koparka Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Siema, wiem ze troche tych tematow bylo, ale w kazdym ludzie kreca i trudno o konkrety :) Chodzi mi glownie o porownanie tych 2 kart (dokladnie tych sztuk): http://www.allegro.pl/item93530312_sapphir...6p_6v_agp_.html http://www.esc.pl/product_info.php?cPath=7...roducts_id=3717 GeForce vs Radeon 12p ---------- 16p GDDR3 -- GDDR3 350/1000 - 400/980 PS3.0 ----- PS2.0 835zl ------ 785zl Oczywscie po uwage bierzemy jescze jakies OC. Porownanie ma dotyczyc DOKLADNIE tych kart,, tych producentow Nie wiem co kupic a wydaje mi sie, ze te karty w swojej cenie nie maja konkucji, wiec dalem bezposrednie porownanie miedzy nimi. PS. A jak sie maja do nich 6800@16p/6v i X800PRO ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Teścik po czesku ;). Ale można poczytać wykresy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koparka Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 a ten PINE 6800GS to dobry jest? :> wlasnie chodzi mi o te konretne modele tych firm, bo miedzy nimi bede wybieral... (inne za drogie lub sie nie moduja) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 6800 bierz - mocniejszy technologicznie ( HDR SM3.0 ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 (edytowane) Dokladnie. A w tym 6800 GS tez mozna odblokowac dodatkowe potoki ? Bo na korzysc radka przemawia te 16p ,ale tu masz jednak P.S 3.0 Wiec jesli nie zalezy ci na tym to bierz X800gto@16p Edytowane 1 Kwietnia 2006 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Na pci-e nie można odblokowywać potoków w 6800GS. Ale w 6800GS na AGP można :>(tak czytałem), jednak sporo z nich ma je niestety uszkodzone. Można zaryzykować. Ja bym brał tego 6800GS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwynbleidd Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Na pci-e nie można odblokowywać potoków w 6800GS. Ale w 6800GS na AGP można :>(tak czytałem), jednak sporo z nich ma je niestety uszkodzone. Można zaryzykować. Ja bym brał tego 6800GS. GS lubi o/c i jest nowszy technologicznie - moj wybor padlby na niego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koparka Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 a tak sie spytam: dlaczego GS jest tak lepszy od GT? taktowania identyczne, te same pamieci, te same efekty, a mniej potokow? dzieki wam chyba troche doloze od tego moda X800GTO@16p i szarpne sie na 6800GS :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 GS jest nowszy technologicznie i lepiej chodzi. Można się pokusić o odblokowanie 4 potoków i vertexa :>. Szkoda, że nie można nic odblokować na pci-e. Ja bym brał na Twoim miejsu właśnie 6800GS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koparka Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 a jakbym nie bral pod uwagi OC? wydaje mi sie ze GS firmy "PINE" moze byc slabiej :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Ja bym wziął na Twoim miejsu 6800GS MSI, jednak jest trochę droższa. Tutaj kosztuje 900zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koparka Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 (edytowane) wlasnie i tak juz to 835 to bardzo duzo dla mnie i dlatego pytalem sie o ten konkretnie model, czyli bedzie ten PINE slabym wyborem??? lepeiej modowalne X800GTO? czy jednak bez OC 6800GS tez jest mila karta??? Edytowane 2 Kwietnia 2006 przez koparka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koparka Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 to co powiecie o PINE 6800GS? oplaca sie kupic? nie jest to zaden gniot niemarkowy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...