McGreg Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 witam! Zciagnalem 3d marka 2003 z komputerswiata i po zainstalowaniu pokazuje mi system error, wersja programu jest do kitu czy co?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 A jaki to jest błąd, może poszukaj łatek do tego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McGreg Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 A jaki to jest błąd, może poszukaj łatek do tego.jak probuje uruchomic to jest tylko system error i tyle, koniec. nie wiem co jest grane. chce przetestowac karte a nie mam czym :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stark Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Czy mi się zdaje czy ten Mark wymaga DirectX 9? Sprawdź czy go masz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McGreg Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 (edytowane) Czy mi się zdaje czy ten Mark wymaga DirectX 9? Sprawdź czy go masz.tak mam direct x 9c sprzet tez chodzi moze wersja udostepniona od nich jest po prostu do kitu, hmm.. juz chodzi, tamta wersja miala chyba jakis blad, mam tez 2003 wyniki na dole przy podanym sprzecie. jak tam moze byc?? nie mam jako takiej oceny jescze za male doswiadczenie :( Edytowane 2 Kwietnia 2006 przez McGreg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Jak dla mnie to cos cienkie te wyniki, popracuj nad nimi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 (edytowane) Troche mało, ja na swoim sprzecie mam 4300, a na standard 3600 EDIT: I to na starym systemie Edytowane 2 Kwietnia 2006 przez HucK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...