rusincfh Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Mam zamiar kupić nagrywakre dvd i mam z tym problem bo niewiem jaką wybrać :( Help me!!!!!!!! Zastanawiam się między "lite on" i "plextor" ale moze macie lepsze pomysły :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Był taki temat niżej <_< Ile masz kasy, standardowo polece Benq 1640/50/55. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 (edytowane) A ja standardowo Plextor'a albo Pioneer. Chociaz ta 1 lepsza i dluugo jej nie zajedziesz. O BenQ malo slyszalem ale ponoc tez sa dobre. Ja posiadam Pioneer'a i jak dotad obylo sie bez problemow. Edytowane 1 Kwietnia 2006 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Litka nie bierz, bo są ciniutke ostatnio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 (edytowane) Ja polece Benqa 1650 albo LG. Chociaz ostatnio w miare dobre nagrywarki robi takze NEC. Edytowane 1 Kwietnia 2006 przez torque8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Ja tez polecę NEC-a. Ostatnio sporo osób u nas w mieście je kupuje. I póki co żadna nie wróciła do serwisu ;). I wybredne na płytki też nie są. O Lite-Onie mam mieszane uczucia. Kolegom padają masowo. Jednak ja mam 2 nagrywarki z tej firmy i wszystko śmiga bez problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość alepajonki Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 A ostatnio (w Chip KT) czytałem o jakichś nowych nagrywarach od Lite-Ona i Sonego - najlepsze (1. miejsce LO, 2. miejsce Sony). Modeli nie pamiętam, bo tylko tak na szybko przejrzałem gazetę jak byłem w sklepie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aresik Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 NEC bardzo dobra nagrywarka polecam :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lezz Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 NEC np 4551 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_cin Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 benq`a 1650 albo nec`a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 NEC, LG. Od SONY trzymaj się z daleka, cinkie lasery mają i padają. Wiem bo 2 kumpli miało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...