whitewolf Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Witajcie, Kupiłem sobie kompa nawet nawet, ale po jakims czasie zaczelo sie to chrzanic - wyskakuje mi error jak w załączniku. Co tu jest nie tak z tym?? RAMY grafy? BIOS grafy? Płyta Główna?? Da się to naprawic? Karta Graf to GeForce PCI-E 6600 GT Gainward Ultra/1960 PCX 128 MB DVI BOX, Płytka Główna to ASUS P5ND2-SLI. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyjastrzab Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Google.pl Zmień sterowniki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whitewolf Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 (edytowane) Mam najnowszego detonatora ze stronki nvidia.com --> Drivers --> 84.21 WinXP-2000 International WHQL Ten error może dotyczyc tylko grafy?? Dodam że męczyłem się z tym 2 tygodnie, w koncu wpadłem aby zrobić pełen zrzut pamięci, bo dopiero wtedy pojawił się ten ekran przed resetem, wczesniej jak był Mały Zrzut pamięci to nawet ten blue ekran nie zdąrzył wyskoczyć a od razu się restowało :o Edytowane 1 Kwietnia 2006 przez whitewolf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyjastrzab Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Powodów może być xxx milionów. Spróbuj zmienić sterowniki, bo to najprostsze. Użyj DC Pro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 zainstaluj SP2 powinno pomóc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whitewolf Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Sęk w tym że to już jest SP2 HeHe Po drugie znowu się pojawiło, tym razem takie: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyjastrzab Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zacznij używać GOOGLE Jeśli używasz Nortona to tu jest rozwiązanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...