SoLoNeZ Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Witam. Mam bartka 3000+ z zablokowanym mnożnikiem i mostki wyglądają mniej więcej tak: http://student.wisz.edu.pl/~mslowinski/sempl5.jpg Czy to oznacza, że będę musiał skrobać laminat? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 To znaczy że w procach od T-bred i późniejszych nie da się odblkować mnożnika przez malowanie mostkow L1... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maproxpaprox Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Skrobać laminat trzeba jak mostki znajdują się w nim. Jak zdrapiesz dopiero możesz je zamalować. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoLoNeZ Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Czyli zostaje skrobanie? A czy da sie w jakiś inny nieinwazyjny sposób odblokować mnożnik? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Jak ci się uda odblokować to się pochwal... chociaż bede wiedział że jednak się da na tych procach odblokować mnożnik, bo wczesniej nie slyszalem zeby ktos tego dokonal... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 jeżeli twoja płyta nie jest na nf2 to możesz zrobić mobile moda i regulować mnożnik z pod windy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marjuszo Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 w t-bredach da się odblokować mostki, był nawet filmik o tym na tomshardware.pl, trzeba wypalone miejsca odizolować(np klejem SuperGlue) i mostki(oczywiście odskrobane) połączyć ale jakąś dobrze przewodzącą pastą, najlepiej z domieszką srebra ale w Bartonach to nie działa...chociaż podobno jak tak się zrobi to można programami pod WinXp przestawiać mnoznik dowolnie(było o tym chyba na forum) ale nie jestem pewien na 100% Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoLoNeZ Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 No właśnie mam mobo MSI K7N2. Oglądałem właśnie ten filmik i chciałem za to się zabrać, ale widzę że będą problemy :( Czy napewno nikomu nie udało się odblokować mnożnika na bartonie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marjuszo Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 jak chcesz sie bawić mnoznikiem to kup Mobile :) ale jak chcesz odblokować to .... chętnie się dowiem co z tego wyszło :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...